Giriş Kayıt
Vincent Kartheiser

Vincent Kartheiser


Oyuncu

Vincent Kartheiser, oyuncu.

2014 yılının Haziran ayında Alexis Bledel ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Mad Men (2007), My Friend Dahmer (2017), Another Day in Paradise (1998), A Kind of Murder (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Vinnie
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 88

Sosyal İkilem
2020 Belgesel Oyuncu 8.1 1,560

Kripto Vurgun
2019 Suç Oyuncu 5.2 5,424
2019 Suç Oyuncu 6.5 3,113
2019 Gerilim Oyuncu 5.9 3,868
2018 Aksiyon Oyuncu 7.5 113,000
2018 Dram Oyuncu 7.5 9,965
2018 Komedi Oyuncu 5.1 1,181

Deha
2017 Biyografi Oyuncu 8.2 20,144
2017 Biyografi Oyuncu 6.2 23,704

Amerika'nın En Çok Nefret Edilen Kadını
2017 Biyografi Oyuncu 6.1 7,362
2016 Dram Oyuncu 5.3 8,641
2015 Komedi Oyuncu 7.5 9,447
2015 Dram Oyuncu 5.3 219
2015 Dram Oyuncu 7.0 2,288
2014 Dram Oyuncu 5.3 560
2013 Dram Oyuncu 6.5 570
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 642
2012 Animasyon Oyuncu 7.3 2,282

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Oyuncu 6.7 447,681
2011 Aksiyon Oyuncu 8.7 16,681
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 293,889
2010 Komedi Oyuncu 5.0 7,618
2007 Komedi Oyuncu 4.9 301
2007 Dram Oyuncu 8.7 261,342

Rehine
2006 Biyografi Oyuncu 6.9 108,131

Ilk Aşk
2004 Dram Oyuncu 6.8 2,025

Söylenemeyenler
2001 Suç Oyuncu 6.6 6,721
2000 Biyografi Oyuncu 6.1 720

Banliyöde Suç ve Ceza
2000 Dram Oyuncu 5.8 3,517
2000 Dram Oyuncu 4.7 1,055

Angel 2
1999 Aksiyon Oyuncu 7.9 76,017
1998 Komedi Oyuncu 6.6 7,621
1998 Suç Oyuncu 6.5 9,225
1997 Aksiyon Oyuncu 5.2 3,794
1996 Macera Oyuncu 5.7 5,829

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Oyuncu 6.0 31,103
1994 Komedi Oyuncu 6.2 11,581

Vahşi Yürek
1993 Dram Oyuncu 6.8 15,529
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film