Giriş Kayıt
Laura Karpman

Laura Karpman


Müzisyen, Müzisyen

Laura Karpman, müzisyen, müzisyen.

Set It Up (2018), The Marvels (2023), Lovecraft Country (2020), Turnuva (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Linda Karpman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerikan Romanı
2023 Komedi Müzik 7.8 12,422
2023 Aksiyon Müzik 5.8 69,029
2023 Belgesel Müzik 7.6 134
2022 Dram Müzik 6.8 171
2022 Suç Müzik 6.7 1,205

Peki Ya...?
2021 Animasyon Müzik 7.6 36,655
2021 Komedi Müzik 5.6 2,222
2021 Belgesel Müzik 6.1 15
2020 Komedi Müzik 4.3 407
2020 Dram Müzik 7.1 47,204
2019 Animasyon Müzik 7.2 319
2019 Belgesel Müzik 7.4 383
2019 Dram Müzik 7.4 1,775
2019 Belgesel Müzik 8.2 13
2019 Aksiyon Müzik 6.2 8,366
2018 Komedi Müzik 6.5 63,957
2018 Müzik 7.6 164
2018 Komedi Müzik 5.5 4,866
2017 Belgesel Müzik
Müzik
7.0 1,232

Kadın Affetmez
2017 Dram Müzik 6.3 61,646
2017 Komedi Müzik 5.8 644
2016 Komedi Müzik 5.8 9,743
2016 Dram Müzik 7.9 5,527
2016 Biyografi Müzik 6.1 687
2015 Komedi Müzik 6.0 2,445
2015 Belgesel Müzik 6.2 327
2015 Belgesel 7.4 6,486
2014 Belgesel Müzik 6.8 808
2013 Dram Müzik 4.8 2,371
2013 Belgesel Müzik
Müzik
6.7 1,494
2013 Dram Müzik 5.6 578
2011 Suç Müzik 5.6 746
2011 Aksiyon Müzik 7.2 11,410
2011 Belgesel Müzik 7.0 797
2010 Dram Müzik 6.2 283
2010 Komedi Müzik 4.4 222

Turnuva
2009 Aksiyon Müzik 6.0 36,245
2009 Belgesel Müzik 8.5 8

Budala Dedektif 3
2009 Aksiyon Müzik 2.1 5,667
2008 Dram Müzik 6.0 6,374

Ya Tanrı Güneş Olsaydı
2007 Dram Müzik 6.1 437
2007 Komedi Müzik
Müzik
7.0 1,720
2007 Dram Müzik 6.7 2,188
2006 Suç Müzik 7.4 589

Sokak Arkadaşları 2
2005 Komedi Müzik
Müzik
4.5 5,846
2005 Dram Müzik
Müzik
5.9 410
2004 Komedi Müzik 4.7 1,656
2004 Komedi Müzik
Müzik
4.5 866
2004 Suç Müzik 6.3 813
2004 Dram Müzik 7.5 3,158
2002 Dram Müzik 5.4 11,438

Taken 1
2002 Dram Müzik 7.8 20,981
2002 Suç Müzik 5.7 265
2002 Komedi Müzik 4.9 419
2000 Dram Müzik 7.1 737
1998 Romantik Müzik 6.3 77
1998 Gerilim Müzik 5.0 2,140
1997 Belgesel Müzik
Müzik
8.3 62
1996 Belgesel Müzik 7.7 109
1993 Dram Müzik 6.0 477
1992 Dram Müzik 7.0 2,428
1991 Dram Müzik 5.1 283
1989 Dram Müzik 5.4 151
1982 Belgesel Müzik 8.9 828
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024