Giriş Kayıt
Babak Karimi

Babak Karimi


Oyuncu, Editör, Yapımcı

Babak Karimi, oyuncu, editör, yapımcı.

Satıcı (2016), Noces (2016), Onca Yoksulluk Varken (2020), Yelda: En Uzun Gece (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu    

Yarına Kadar
2022 Dram Oyuncu 6.9 25
2021 Gerilim Oyuncu 3.4 673
2020 Suç Oyuncu 5.9 145

Onca Yoksulluk Varken
2020 Dram Oyuncu 7.0 1,376

Yelda: En Uzun Gece
2019 Dram Oyuncu 6.4 846
2018 Dram Oyuncu 7.8 212

İstila!
2017 Suç Oyuncu 6.1 599
2017 Komedi Oyuncu 6.3 802
2016 Dram Oyuncu 7.1 1,554

Satıcı
2016 Dram Oyuncu 7.7 61,470
2016 Suç Oyuncu 7.2 338
2015 Dram Oyuncu 5.2 657

Geçmiş
2013 Dram Oyuncu 7.7 49,469
2013 Belgesel Oyuncu 6.9 174

Balık ve Kedi
2013 Dram Oyuncu 7.2 2,705

Bir Ayrılık
2011 Dram Oyuncu 8.3 247,111
2009 Komedi Oyuncu 6.2 2,226

Sessiz Kaos
2008 Dram Oyuncu 6.9 4,059
2007 Komedi Oyuncu 5.1 296
2006 Belgesel Editör 7.4 213

Çile
2005 Editör 5.1 75

Biletler
2005 Komedi Editör
Yapımcı
7.0 2,746
2003 Dram Editör 6.6 81
2003 Dram Editör 6.5 89
2003 Belgesel Oyuncu 7.1 62

İtalyan
2002 Editör 4.6 137

Gizli Oy
2001 Komedi Editör 6.7 1,239

Karatahta
2000 Dram Çeşitli 6.8 2,766
1997 Dram Editör 5.9 1,338
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023