Giriş Kayıt
Temel Karamahmut

Temel Karamahmut


Oyuncu, Yapımcı

Temel Karamahmut, Eregli, Zonguldak, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı.

Iki kafadar deliler pansiyonunda (1952) yapımıyla biliniyor.

Temel Karamahmut, 08 Ocak 1963 tarihinde (-7 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 08 Ocak 1963
Doğum Yeri: Eregli, Zonguldak, Türkiye
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1958 Dram Oyuncu    
1957 Oyuncu    
1956 Dram Oyuncu 5.9 14
1956 Dram Oyuncu 7.1 7
1955 Oyuncu    
1955 Dram Oyuncu    
1954 Dram Oyuncu 5.7 27
1954 Suç Oyuncu    
1953 Macera Oyuncu    
1953 Suç Oyuncu    
1953 Oyuncu    
1953 Dram Yapımcı
Oyuncu
   
1952 Dram Oyuncu 5.2 11
1952 Dram Oyuncu 6.9 206
1952 Komedi Oyuncu    
1949 Dram Oyuncu 6.2 136
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,454) The 100 (1,798) La casa de papel (1,547) Legion (1,335) Mindhunter (1,334) Preacher (1,213) Chernobyl (1,206) Euphoria (1,160) Yellowstone (1,133) The Big Bang Theory (1,119)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019