Giriş Kayıt
Rishi Kapoor

Rishi Kapoor (67)


Oyuncu, Yapımcı, Kostümcü

Rishi Kapoor, 04 Eylül 1952 Bombay, State of Bombay, Hindistan doğumlu oyuncu, yapımcı, kostümcü.

1980 yılının Ocak ayında Neetu Singh ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Fanaa (2006), Agneepath (2012), Namastey London (2007), Love Aaj Kal (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Eylül 1952
Doğum Yeri: Bombay, State of Bombay, Hindistan
Takma İsmi: Chintoo
Burcu: Başak
Boyu: 1.65 m
9.5 (6 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 66 Dram Oyuncu 6.6 11,877
2018 66 Komedi Oyuncu 7.5 4,953
2017 65 Komedi Oyuncu 3.9 269
2017 65 Komedi Oyuncu 5.7 1,318
2016 64 Komedi Oyuncu 7.7 20,253
2016 64 Oyuncu 3.1 2,588
2016 64 Dram Oyuncu 6.6 545
2015 63 Romantik Oyuncu 4.0 169
2015 63 Komedi Oyuncu 3.8 1,390
2014 62 Dram Oyuncu 4.6 532
2014 62 Komedi Oyuncu 5.5 3,373
2013 61 Komedi Oyuncu 3.6 4,955
2013 61 Aksiyon Oyuncu 7.2 8,371
2013 61 Komedi Oyuncu 5.4 4,681
2013 61 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,649
2013 61 Komedi Oyuncu 5.7 5,625
2012 60 Dram Oyuncu 6.7 48,633
2012 60 Komedi Oyuncu 5.4 13,089
2012 60 Komedi Oyuncu 5.3 11,828
2012 60 Aksiyon Oyuncu 6.9 20,581
2011 59 Aksiyon Oyuncu 2.5 315
2011 59 Komedi Oyuncu 5.7 8,238
2010 58 Komedi Oyuncu 7.6 4,502
2010 58 Dram Oyuncu 4.6 65
2009 57 Komedi Oyuncu 6.8 13,486
2009 57 Aksiyon Oyuncu 3.6 365
2009 57 Komedi Oyuncu 6.0 6,388
2009 57 Dram Oyuncu 7.0 8,920

Biraz Sevgi Biraz Sihir
2008 56 Komedi Oyuncu 4.9 2,063
2008 56 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,020
2007 55 Aksiyon Oyuncu
6.6 35,579
2007 55 Komedi Oyuncu 7.2 19,670
2006 54 Dram Oyuncu 7.2 28,955
2005 53 Komedi Oyuncu 5.9 157
2004 52 Dram Oyuncu 7.0 12,279
2003 51 Dram Oyuncu 6.0 470
2003 51 Oyuncu 3.6 172
2003 51 Dram Oyuncu 4.3 753
2002 50 Komedi Oyuncu 4.7 1,969
2001 49 Dram Oyuncu 4.7 571
2000 48 Komedi Oyuncu 5.1 1,659
2000 48 Oyuncu 4.5 200
1999 47 Müzikal Yapımcı
Yönetmen
5.5 1,440
1996 44 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.7 373
1995 43 Dram Oyuncu 4.7 282
1995 43 Dram Oyuncu 6.1 153
1994 42 Dram Oyuncu 5.0 77
1994 42 Dram Oyuncu 4.9 107
1993 41 Dram Oyuncu 6.6 14
1993 41 Suç Oyuncu 7.8 2,625
1993 41 Romantik Oyuncu 5.6 157
1993 41 Romantik Oyuncu 4.8 110
1993 41 Komedi Oyuncu 4.6 97
1992 40 Komedi Oyuncu 5.8 29
1992 40 Komedi Oyuncu 6.1 667
1992 40 Aksiyon Oyuncu 6.8 5,598
1992 40 Dram Oyuncu 3.8 22
1991 39 Dram Oyuncu 5.6 58
1991 39 Dram Oyuncu 6.4 580
1991 39 Macera Oyuncu 5.2 1,050
1989 37 Romantik Oyuncu 6.8 1,406
1989 37 Dram Oyuncu 5.7 6
1989 37 Oyuncu 5.8 41
1989 37 Aksiyon Oyuncu 6.0 236
1988 36 Oyuncu 5.8 27
1988 36 Aksiyon Oyuncu 5.5 177
1988 36 Dram Oyuncu 5.0 161
1988 36 Dram Oyuncu 5.3 18
1986 34 Dram Oyuncu 7.1 102
1986 34 5.5 102
1986 34 Fantastik Oyuncu 6.6 663
1985 33 Dram Oyuncu 7.2 772
1985 33 Aksiyon Oyuncu 6.8 45
1985 33 Dram Oyuncu 6.0 43
1984 32 Romantik Oyuncu 6.2 30
1984 32 Oyuncu 7.1 116
1983 31 Dram Oyuncu 6.7 1,750
1983 31 Dram Oyuncu 5.9 85
1982 30 Dram Oyuncu 5.4 37
1982 30 Dram Oyuncu 7.2 738
1982 30 Romantik Oyuncu 7.1 233
1981 29 Aksiyon Oyuncu
Müzik
7.1 1,302
1980 28 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,842
1980 28 Romantik Oyuncu 5.8 177
1980 28 Oyuncu 5.7 29
1979 27 Dram Oyuncu 7.1 193
1978 26 Komedi Oyuncu 7.1 289
1977 25 Dram Oyuncu 7.1 103
1977 25 Oyuncu 7.1 408
1977 25 Aksiyon Oyuncu 7.5 6,091
1976 24 Dram Oyuncu 7.5 1,706
1976 24 Aksiyon Oyuncu 5.5 50
1975 23 Aksiyon Oyuncu 7.0 215
1975 23 Komedi Oyuncu 7.5 312
1975 23 Dram Oyuncu 4.7 13
1975 23 Aksiyon Oyuncu 6.2 25
1974 22 Aksiyon Oyuncu 7.2 49
1973 21 Romantik Kostüm Bölümü
Oyuncu
7.1 1,470

Palyaço
1972 20 Komedi Oyuncu 8.0 4,231
1971 19 Aile Yönetmen Asistanı 6.9 265
1955 3 Müzikal Oyuncu 8.1 2,266
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,372) The 100 (1,729) La casa de papel (1,498) Mindhunter (1,313) Legion (1,298) Preacher (1,194) Chernobyl (1,160) The Big Bang Theory (1,104) Yellowstone (1,101) Euphoria (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019