Giriş Kayıt
Rajiv Kapoor

Rajiv Kapoor (60)


Yapımcı, Oyuncu, Editör, Editör

Rajiv Kapoor, 25 Ağustos 1962 Hindistan doğumlu yapımcı, oyuncu, editör, editör.

Ram Teri Ganga Maili (1985) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1962
Doğum Yeri: Hindistan
Diğer Bir İsmi: Rajeev Kapoor
Burcu: Başak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 60 Dram Oyuncu 7.5 1,907
1999 37 Müzikal Editör
Yapımcı
5.3 1,826
1996 34 Dram Yönetmen
Yapımcı
Editör
5.0 467
1991 29 Dram Yapımcı 6.2 726
1986 24 Macera Oyuncu 5.9 49
1985 23 Müzikal Oyuncu 6.5 1,054
1982 20 Dram Editorial Department
Yönetmen Asistanı
7.1 1,025
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023