Giriş Kayıt
Enid L. Kantor

Enid L. Kantor


Yapım Yöneticisi, Casting

Enid L. Kantor, yapım yöneticisi, casting.

Alien Nation: Dark Horizon (1994), Night Shadows (1984), Love, Lies and Murder (1991), Alien Nation (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Enid Kantor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kanıt Peşinde
2000 Suç Yapım Yöneticisi 7.6 73,737
1997 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi 6.7 633
1997 Korku Yapım Yöneticisi
Çeşitli
4.9 2,160
1996 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi 6.5 788
1994 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.6 1,271
1994 Dram Çeşitli 8.3 17,887

Rezervuar Köpekleri
1992 Suç Çeşitli 8.3 839,049
1991 Suç Çeşitli 7.3 503
1989 Dram Çeşitli 6.8 4,394
1986 Aksiyon Çeşitli 5.1 5,418
1984 Korku Casting
Çeşitli
5.0 1,599
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,720) The 100 (1,644) 13 Reasons Why (1,203) Yellowstone (1,156) Fear the Walking Dead (1,121) Preacher (1,081) Euphoria (1,074) La casa de papel (1,056) Legion (993) The Big Bang Theory (919)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019