Giriş Kayıt
Miho Kanno

Miho Kanno (46)


Oyuncu

Miho Kanno, 22 Ağustos 1977 Saitama, Japonya doğumlu oyuncu.

Bebekler (2002), Tomie (1999), Saimin (1999), Saka no ue no kumo (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1977
Doğum Yeri: Saitama, Japonya
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.60 m
9.0 (3 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Oyuncu 6.3 49
2017 Komedi Oyuncu 6.4 50
2016 39 Dram Oyuncu 6.5 289
2016 Gizem Oyuncu 6.2 55
2013 36 Dram Oyuncu 7.0 294
2012 35 Dram Oyuncu 5.6 114
2012 Dram Oyuncu 7.3 62
2010 33 Komedi Oyuncu 6.9 209
2010 Dram Oyuncu 7.6 30
2009 Dram Oyuncu 7.7 503
2007 Dram Oyuncu 7.6 29
2006 29 Dram Oyuncu 6.7 2,138
2006 Oyuncu 7.0 35
2006 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 6.8 14
2004 Oyuncu    
2004 Oyuncu    
2004 Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu    
2003 Oyuncu    

Bebekler
2002 25 Dram Oyuncu 7.5 17,348
2002 Oyuncu    
1999 22 Fantastik Oyuncu 6.1 734
1999 22 Suç Oyuncu 5.2 1,968
1998 21 Dram Oyuncu 6.0 50
1997 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024