Giriş Kayıt
Rolf Kanies

Rolf Kanies (61)


Oyuncu

Rolf Kanies, 21 Aralık 1957 Bielefeld, North Rhine-Westphalia, Almanya doğumlu oyuncu.

Rommel (2012), Berlin'de Bir Kadın (2008), Das schweigende Klassenzimmer (2018), Emerald Green (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Aralık 1957
Doğum Yeri: Bielefeld, North Rhine-Westphalia, Almanya
Diğer Bir İsmi: Ralph Kaines | Rolf Kanis
Burcu: Yay
Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 61 Dram Oyuncu 7.5 2,332
2017 Suç Oyuncu 8.4 12,012

Genç Karl Marx
2017 60 Biyografi Oyuncu 6.6 4,511
2017 Komedi Oyuncu 6.4 196
2016 59 Fantastik Oyuncu 5.9 1,763
2016 Suç Oyuncu 4.6 32
2016 Suç Oyuncu 7.3 44

Hitman: Ajan 47
2015 58 Aksiyon Oyuncu 5.7 81,162
2015 58 Romantik Oyuncu 6.4 67
2015 Suç Oyuncu 6.7 95
2015 Suç Oyuncu 7.4 9
2014 57 Dram Oyuncu 6.4 3,089
2013 Komedi Oyuncu 6.8 70
2012 55 Macera Oyuncu 7.1 150
2012 55 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,588
2012 Suç Oyuncu 6.5 108
2012 Komedi Oyuncu 6.5 50
2011 Dram Oyuncu 7.8 5,430

Harika Çocuk
2011 54 Dram Oyuncu 6.8 715
2011 54 Dram Oyuncu 6.6 107

Golgatho Dosyaları
2010 53 Macera Oyuncu 4.3 66
2010 Aksiyon Oyuncu 4.8 74
2010 Dram Oyuncu 6.3 73
2009 52 Komedi Oyuncu 6.0 33
2009 52 Aile Oyuncu 6.6 139

Kontes
2009 52 Biyografi Oyuncu 6.2 7,346

Berlin'de Bir Kadın
2008 51 Dram Oyuncu 7.1 5,642
2008 51 Gerilim Oyuncu 3.6 248
2007 Macera Oyuncu 5.9 212
2006 Suç Oyuncu 7.1 141
2006 49 Macera Oyuncu 5.4 281
2005 48 Dram Oyuncu 5.9 165
2005 Komedi Oyuncu 7.8 2,836

Çöküş
2004 47 Biyografi Oyuncu 8.2 308,925
2004 Komedi Oyuncu 8.0 123

Joe Ve Max
2002 45 Biyografi Oyuncu 6.8 922
2002 Suç Oyuncu 6.2 47
2002 Komedi Oyuncu 6.2 250
2001 44 Dram Oyuncu 7.1 1,207
2001 Aksiyon Oyuncu 4.3 138
1998 Dram Oyuncu 4.7 202
1997 Macera Oyuncu 7.4 5,748
1997 Suç Oyuncu 5.0 169

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.3 4,562
1995 Suç Oyuncu 7.5 238
1994 Suç Oyuncu 7.1 115
1990 Oyuncu 8.3 36
1986 Suç Oyuncu 6.4 268
1977 Suç Oyuncu 6.3 531

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.1 2,127
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,239) The 100 (2,042) Fear the Walking Dead (1,575) Euphoria (1,500) La casa de papel (1,331) Yellowstone (1,270) The Big Bang Theory (1,223) Legion (1,202) 13 Reasons Why (1,192) Preacher (1,148)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019