Giriş Kayıt
Tom Kane

Tom Kane (61)


Oyuncu

Thomas Kane Roberts, 15 Nisan 1962 Overland Park, Kansas, ABD doğumlu oyuncu.

Batman: Arkham Asylum (2009), Star Wars: Klon Savaşları (2008), The Powerpuff Girls (1998), Star Wars: Klon Savaşları (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Kane Roberts
Doğum Tarihi: 15 Nisan 1962
Doğum Yeri: Overland Park, Kansas, ABD
Diğer Bir İsmi: Tom Cane | Thomas Kane | Tom Kayne | Tom Keane
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.96 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Oyuncu 7.8 37,323
2020 58 Animasyon Oyuncu 6.5 1,932
2020 Komedi Oyuncu 5.9 484

Star Wars: Son Jedi
2017 55 Aksiyon Oyuncu 6.9 667,191
2017 Aksiyon Oyuncu 7.3 7,879
2017 Animasyon Oyuncu 6.0 262

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 54 Aksiyon Çeşitli 7.8 680,972
2016 54 Kısa Metraj 6.0 52
2016 Animasyon Oyuncu 3.6 5,275
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 134

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 53 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.8 968,611
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 1,028
2015 53 Komedi Oyuncu 5.2 312
2014 Animasyon Oyuncu 7.2 296
2014 Animasyon Oyuncu 5.3 523
2013 51 Komedi Oyuncu 5.2 654
2013 Aksiyon Oyuncu 8.2 15,192

Şirinler 2
2013 51 Animasyon Oyuncu 5.3 45,649

Şirinler: Hayalet Şirin Efsanesi
2013 51 Animasyon Oyuncu 6.2 962
2013 Animasyon Oyuncu 7.1 1,033
2013 51 Belgesel Oyuncu 7.4 2,851
2012 50 Aile Oyuncu 7.1 1,541
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 688
2012 Komedi Oyuncu 8.6 21,625
2012 Aksiyon Oyuncu 4.8 259

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.1 1,962
2012 50 Animasyon Oyuncu    
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 3,315
2011 Aksiyon Oyuncu 9.4 34,450

Şirinler
2011 49 Animasyon Oyuncu 5.4 96,080
2011 49 Animasyon Oyuncu 7.0 2,051
2011 Animasyon Oyuncu 8.3 40,166
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 940
2011 Oyuncu 6.3 1,638
2011 49 Komedi Oyuncu 4.4 721
2010 48 Animasyon Oyuncu 8.0 4,662
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 21,110
2010 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,862
2010 Animasyon Oyuncu 5.9 3,151

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Oyuncu 8.3 16,118
2009 47 Animasyon Oyuncu 7.0 146,779
2009 Animasyon Oyuncu 8.6 164,781
2009 Aksiyon Oyuncu 9.1 31,025

Hulk; Thor ve Wolverine'e Karşı
2009 47 Animasyon Oyuncu 6.9 13,041
2009 Aksiyon Oyuncu 7.9 116
2009 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,316
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 406
2008 46 Animasyon Oyuncu 8.0 4,989
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 9,888

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.4 118,246

Geleceğin Kahramanları
2008 46 Animasyon Oyuncu 6.2 5,422

Star Wars: Klon Savaşları
2008 46 Animasyon Oyuncu 5.9 72,461
2008 Aksiyon Oyuncu 8.0 7,998
2008 Oyuncu 6.8 1,663

Wolverine ve X-Men
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 11,774
2007 45 Animasyon Oyuncu 8.0 8,519

Şrek 3
2007 45 Animasyon Oyuncu 6.1 329,737
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,261
2006 44 Müzik Oyuncu 6.8 1,221
2005 Animasyon Oyuncu 7.5 26,843
2005 Korku Oyuncu 4.6 3,296
2005 Aksiyon Oyuncu 8.2 2,214
2004 Aksiyon Oyuncu 8.0 939

Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı
2004 Animasyon Oyuncu 7.6 24,502
2003 41 Animasyon Oyuncu 7.0 4,849

Star Wars: Klon Savaşları
2003 Animasyon Oyuncu 7.8 28,686
2003 Animasyon Oyuncu 7.7 7,793
2003 Aksiyon Oyuncu 9.5 9,221
2003 Korku Oyuncu 4.6 4,757

Rugratlar Vahşi Doğada
2003 41 Animasyon Oyuncu 5.6 8,950
2002 Aksiyon Oyuncu 7.7 736
2002 Aksiyon Oyuncu 6.6 452

Thornberry Ailesi
2002 40 Macera Oyuncu 5.6 15,208
2002 40 Animasyon Oyuncu 6.5 10,957
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 31,790
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 45,970
2001 Animasyon Oyuncu 7.1 12,514
2001 39 Animasyon Oyuncu 7.0 9,517
2001 39 Belgesel Oyuncu 7.9 497
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 26,170
2001 Animasyon Oyuncu 6.8 353

Tanrı'nın Ordusu 3
2000 38 Fantastik Oyuncu 5.4 5,754

Drakula 2000
2000 38 Korku Oyuncu 4.9 36,216

Jimmy Neutron'un Maceraları
1998 Animasyon Oyuncu 6.7 24,129

Korku Bayramı
1998 36 Korku Oyuncu 5.8 81,558
1998 Animasyon Oyuncu 7.3 47,341
1998 Animasyon Oyuncu 6.6 15,837
1998 Aksiyon Oyuncu 6.0 20
1998 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,112
1998 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,660
1997 Animasyon Oyuncu 7.2 38,955

Kunduz Kardeşler
1997 Animasyon Oyuncu 7.2 15,783
1997 Animasyon Oyuncu 7.8 6,612
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024