Giriş Kayıt
Stephan Kampwirth

Stephan Kampwirth


Oyuncu

Stephan Kampwirth, Neheim-Hüsten, North Rhine-Westphalia, Almanya [bugünkü Arnsberg, North Rhine-Westphalia, Almanya] doğumlu oyuncu.

Blackout (2021), Dark (2017), Ben Kimim? (2014), 23 (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Neheim-Hüsten, North Rhine-Westphalia, Almanya [bugünkü Arnsberg, North Rhine-Westphalia, Almanya]
Boyu: 1.89 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Dram Oyuncu    
2023 Gerilim Oyuncu 6.9 122
2023 Dram Oyuncu 7.1 452
2022 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 74
2021 Dram Oyuncu 6.2 909
2019 Dram Oyuncu 6.6 1,898
2018 Suç Oyuncu 7.6 1,505
2017 Suç Oyuncu 8.7 446,761
2017 Gerilim Oyuncu 6.4 101
2016 Komedi Oyuncu 6.3 364
2016 Dram Oyuncu 6.5 294
2016 Dram Oyuncu 5.5 218

Ben Kimim?
2014 Gerilim Oyuncu 7.4 62,657
2014 Suç Oyuncu 7.0 415
2014 Komedi Oyuncu 6.1 19

Sevimli Hayalet
2013 Aile Oyuncu 5.7 641
2013 Oyuncu 6.7 163
2012 Suç Oyuncu 6.4 159
2012 Komedi Oyuncu 5.8 145
2011 Komedi Oyuncu 6.6 25
2010 Suç Oyuncu 7.3 988
2009 Komedi Oyuncu 7.2 438
2008 Aksiyon Oyuncu 5.3 430
2008 Komedi Oyuncu 6.1 888

Silly's Sweet Summer
2007 Macera Oyuncu 6.9 238
2007 Dram Oyuncu 7.4 251
2006 Suç Oyuncu 6.9 224
2006 Suç Oyuncu 6.4 85
2004 Komedi Oyuncu 6.8 316
2003 Suç Oyuncu 5.2 207
2003 Dram Oyuncu 7.2 1,321
2002 Dram Oyuncu 7.3 228
2002 Suç Oyuncu 6.0 57
1998 Gerilim Oyuncu 7.2 7,296

Sessizliğin Ötesi
1996 Dram Oyuncu 7.4 4,592

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.3 5,845
1995 Suç Oyuncu 7.5 422
1994 Suç Oyuncu 6.9 176
1994 Suç Oyuncu 7.0 206
1986 Suç Oyuncu 6.2 373
1977 Suç Oyuncu 6.3 775

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.0 3,448
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film