Giriş Kayıt
Akira Kamiya

Akira Kamiya (72)


Oyuncu

Akira Kamiya, 18 Eylül 1946 Kanagawa, Japonya doğumlu oyuncu.

Hokuto no Ken (1984) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1946
Doğum Yeri: Kanagawa, Japonya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 63 Animasyon Oyuncu 7.1 1,312
2009 63 Animasyon Oyuncu 6.8 530
2008 62 Animasyon Oyuncu 6.8 1,093
2005 59 Animasyon Oyuncu 7.1 1,127
2004 58 Animasyon Oyuncu 7.1 1,235
2003 57 Animasyon Oyuncu 7.2 1,256
2002 56 Animasyon Oyuncu 7.8 835
2002 56 Animasyon Oyuncu 7.8 2,036
2001 55 Animasyon Oyuncu 7.6 1,586
2000 54 Animasyon Oyuncu 7.6 1,737
2000 54 Animasyon Oyuncu 7.4 161
1999 53 Animasyon Oyuncu 7.5 1,631
1999 53 Animasyon Oyuncu 7.0 161
1998 52 Animasyon Oyuncu 7.4 1,658
1998 Animasyon Oyuncu 6.9 8
1997 Animasyon Oyuncu 7.7 396
1997 Animasyon Oyuncu 7.4 121
1997 51 Animasyon Oyuncu 7.4 1,925
1997 51 Animasyon Oyuncu 5.5 415
1996 Aksiyon Oyuncu 7.7 227

Dedektif Conan
1996 Animasyon Oyuncu 8.4 9,593
1995 Animasyon Oyuncu 7.7 1,067
1994 48 Animasyon Oyuncu 7.3 19,759
1992 46 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 172
1991 45 Animasyon Oyuncu 6.3 162
1991 45 Animasyon Oyuncu 7.5 35
1991 45 Animasyon Oyuncu 7.6 36
1991 Animasyon Oyuncu 8.0 106
1990 Aksiyon Oyuncu 7.2 195
1990 Animasyon Oyuncu 7.4 128
1990 Animasyon Oyuncu 7.7 2,121
1989 43 Animasyon Oyuncu 7.2 292
1989 43 Animasyon Oyuncu 8.2 42
1989 43 Animasyon Oyuncu 7.5 41
1989 Animasyon Oyuncu 8.2 119
1989 Animasyon Oyuncu 7.2 78
1989 43 Animasyon Oyuncu 7.7 52
1989 43 Animasyon Oyuncu 7.0 5,541
1989 Animasyon Oyuncu 8.5 8,222
1989 Animasyon Oyuncu 8.2 165
1988 42 Animasyon Oyuncu 7.9 55
1988 42 Animasyon Oyuncu 7.8 40
1988 42 Animasyon Oyuncu 7.4 909
1988 42 Animasyon Oyuncu 7.0 226

Legend of the Galactic Heroes
1988 Animasyon Oyuncu 9.1 1,670
1987 Animasyon Oyuncu 7.9 969
1987 41 Animasyon Oyuncu 8.2 69
1987 Animasyon Oyuncu 7.6 215
1987 Kısa Metraj Oyuncu    
1986 40 Animasyon Oyuncu 7.1 458
1986 40 Animasyon Oyuncu 6.1 17
1986 Animasyon Oyuncu 8.1 808
1986 40 Animasyon Oyuncu 6.7 229
1986 Animasyon Oyuncu 7.4 756
1985 Aksiyon Oyuncu 7.0 13
1985 39 Animasyon Oyuncu 7.1 50
1985 39 Animasyon Oyuncu 6.7 257
1984 Aksiyon Oyuncu 8.3 2,264
1984 38 Animasyon Oyuncu 7.9 2,540
1984 38 Animasyon Oyuncu 7.6 1,506
1984 Animasyon Oyuncu 8.4 480
1983 37 Animasyon Oyuncu 6.8 161
1983 37 Animasyon Oyuncu 6.9 495
1980 34 Animasyon Oyuncu 6.6 233
1978 Animasyon Oyuncu 8.4 741
1978 32 Animasyon Oyuncu 7.1 168
1978 32 Animasyon Oyuncu 7.1 154
1978 32 Animasyon Oyuncu 7.1 483
1975 Animasyon Oyuncu 8.0 371
1972 Aksiyon Oyuncu 7.9 553
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,859) Mindhunter (2,638) The 100 (2,188) Legion (1,995) Preacher (1,877) La casa de papel (1,866) The Terror (1,414) Chernobyl (1,358) Big Little Lies (1,352) The Big Bang Theory (1,238)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019