Giriş Kayıt
Marina Kalogirou

Marina Kalogirou


Oyuncu

Marina Kalogirou, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 6.1 906
2012 Dram Oyuncu 6.9 6,973
2011 Dram Oyuncu 5.8 300
2008 Dram Oyuncu 6.4 162
2004 Dram Oyuncu 5.8 246

Bir Tutam Baharat
2003 Komedi Oyuncu 7.5 12,218
2002 Suç Oyuncu 4.9 90
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,474) The 100 (1,814) La casa de papel (1,565) Legion (1,358) Mindhunter (1,353) Chernobyl (1,219) Preacher (1,216) Euphoria (1,190) Yellowstone (1,141) The Big Bang Theory (1,137)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019