Giriş Kayıt
Kailash

Kailash


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Kailash, dublör, oyuncu, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Kailasam | Kalish
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Aksiyon Dublör 4.5 319
1998 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.3 203
1996 Aksiyon Dublör 4.9 63
1996 Çeşitli 3.8 95
1996 Aksiyon Dublör 4.7 260
1996 Korku Çeşitli 2.1 178
1978 Aksiyon Oyuncu 6.8 373
1978 Oyuncu 5.9 105
1971 Aile Oyuncu 6.9 265
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019