Giriş Kayıt
Richard Jordan

Richard Jordan


Oyuncu

Richard Jordan, oyuncu.

1964 yılının Ocak ayında Kathleen Widdoes ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Logan'ın Kaçışı (1976), Benim Başarım (1987), Gettysburg (1993), İç Dünyalar (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Dram Oyuncu
7.6 31,550
1993 Western Oyuncu 5.5 4,903
1991 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,093
1991 Dram Oyuncu 5.2 2,082
1991 Suç Oyuncu 6.0 774

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Oyuncu 7.5 216,292
1989 Oyuncu 7.1 2,468
1988 Suç Oyuncu 7.4 904

Benim Başarım
1987 Komedi Oyuncu 6.5 37,276
1986 Aksiyon Oyuncu 4.7 5,026
1986 Dram Oyuncu 4.7 1,063
1985 Aksiyon Oyuncu 7.8 5,987

Katilden Mesaj Var
1985 Suç Oyuncu 6.1 5,139

Dune: Çöl Gezegeni
1984 Aksiyon Oyuncu 6.3 181,642

Sığınak
1981 Dram Oyuncu 6.9 2,577
1981 Biyografi Oyuncu 7.3 422

Titanic Macerası
1980 Aksiyon Oyuncu 5.2 5,512
1979 Oyuncu 5.7 490

Sefiller
1978 Dram Oyuncu 7.3 1,950

İç Dünyalar
1978 Dram Oyuncu 7.3 21,032

Logan'ın Kaçışı
1976 Aksiyon Oyuncu 6.8 61,453

Kaptanlar ve Krallar
1976 Dram Oyuncu 7.9 522
1975 Aksiyon Oyuncu 6.8 13,230

Yakuza
1974 Aksiyon Oyuncu 7.2 10,528
1973 Suç Oyuncu 7.4 12,328
1973 Dram Oyuncu 7.5 423

Devler Ülkesi
1972 Western Oyuncu 6.6 6,340

Fahişe
1971 Gizem Oyuncu 7.1 30,270

Valdez geliyor
1971 Western Oyuncu 6.7 4,590

Kanun adami
1971 Western Oyuncu 7.0 6,055
1961 Dram Oyuncu 7.1 654
1961 Dram Oyuncu 8.0 508
1952 News Oyuncu 4.6 2,486
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film