Giriş Kayıt
Robert Jones

Robert Jones


Senarist, Yapımcı

Robert Jones, senarist, yapımcı.

The No. 1 Ladies' Detective Agency (2008), Secret State (2012), Lennon Naked (2010), Party Animals (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Senarist 6.3 230
2016 Suç Senarist
Yapımcı
5.3 135
2012 Gerilim Senarist 7.5 3,009
2010 Biyografi Senarist 5.9 1,153
2008 Komedi Senarist 8.2 3,864
2007 Dram Senarist 7.6 555
2005 Dram Senarist 7.0 252
2001 Komedi Senarist 7.5 1,976
1984 Suç Senarist 6.7 4,133
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film