Giriş Kayıt


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

, oyuncu, senarist, yapımcı.

Evrim (2001), Sleepy Hollow (2013), Yedek Oyuncular (2000), Yüksek Ritm (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (3 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,015
2022 Gerilim Oyuncu 8.8 39
2021 Komedi Oyuncu 8.2 11,906
2021 Dram Oyuncu 7.4 3,882
2020 Dram Oyuncu 7.6 7,494
2017 Komedi Oyuncu 6.1 6,228

Amerikan Tanrıları
2017 Dram Oyuncu 7.6 93,418
2016 Dram Oyuncu 6.0 4,777
2015 Komedi Oyuncu 5.5 2,557
2013 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.1 6,711
2013 Macera Oyuncu 7.3 64,572
2013 Komedi Oyuncu 5.5 84
2011 Dram Oyuncu 7.0 7,798
2011 Dram Oyuncu 5.8 262
2011 Korku Oyuncu 5.6 6,431

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 48,238

Büyük Şüphe
2009 Suç Oyuncu 5.8 13,769
2008 Komedi Oyuncu 4.6 265

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 Komedi Oyuncu 5.5 17,612

Yabani
2007 Aksiyon Oyuncu 4.8 15,162
2007 Komedi Oyuncu 7.4 36,159
2006 Komedi Oyuncu 7.2 5,721
2005 Komedi Oyuncu 6.5 2,625
2005 Komedi Oyuncu 7.5 42,254

Can Dostları
2004 Komedi Oyuncu 6.8 9,859

Jüri
2003 Dram Oyuncu 7.1 105,530
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,684

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Oyuncu 4.7 14,195
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,566

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 131,031

Yüksek Ritm
2002 Komedi Oyuncu 5.9 36,182

Evrim
2001 Komedi Oyuncu 6.1 136,947

Öyle Bir Kız ki
2001 Komedi Oyuncu 5.0 13,838
2001 Aksiyon Oyuncu 5.4 8,781

Şaşkın
2000 Komedi Oyuncu 6.1 112,923

Çılgın Kovalamaca
2000 Komedi Oyuncu 6.0 4,369

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Oyuncu 6.6 69,885

Manolya
1999 Dram Oyuncu
8.0 330,406

Gençlik Yılları
1999 Dram Oyuncu 7.0 7,079

Gün Batımından Şafağa 3
1999 Korku Oyuncu 4.8 12,700

Ofis Çılgınlığı
1999 Komedi Oyuncu 7.6 290,233

Talih Üzümleri
1998 Komedi Oyuncu 5.7 3,088
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,058
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,969
1987 Komedi Oyuncu
Senarist
Çeşitli
7.0 8,042
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film