Giriş Kayıt
Mike Johnson

Mike Johnson (88)


Oyuncu

Mike Johnson, 27 Haziran 1877 doğumlu oyuncu.

Long Live the King (1933) yapımıyla biliniyor.

Mike Johnson, 01 Ocak 1966 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Haziran 1877
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1966
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1949 72 Komedi Oyuncu 6.5 108
1948 71 Dram Oyuncu 6.0 175
1947 70 Gizem Oyuncu 7.1 883
1945 68 Dram Oyuncu 6.7 453
1943 66 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,179
1941 64 Dram Oyuncu 6.8 378
1940 63 Dram Oyuncu 6.7 333
1940 63 Dram Oyuncu 7.1 811
1939 62 Komedi Oyuncu 6.3 429
1938 61 Suç Oyuncu 7.2 206
1938 61 Dram Oyuncu 6.5 301

Genç Ve Masum
1937 60 Suç Oyuncu 7.0 7,818

Sabotaj
1936 59 Gizem Oyuncu 7.1 13,292
1933 56 Komedi Oyuncu 7.1 166
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,334) Mindhunter (1,724) The 100 (1,661) La casa de papel (1,518) Preacher (1,454) Legion (1,453) The Terror (1,398) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,086) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019