Giriş Kayıt
Jesse V. Johnson

Jesse V. Johnson (51)


Dublör, Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Jesse V. Johnson, 29 Kasım 1971 Winchester, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu dublör, yönetmen, senarist, oyuncu.

Amatörler Gecesi (2016), Amnesiac (2014), The Frontier (2015), (2010) Alice Harikalar Diyarı'nda (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Kasım 1971
Doğum Yeri: Winchester, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: J.E. Johnson | Jesse Johnson | Jessie Johnson | Je
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.94 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 51 Aksiyon Yapımcı 4.1 558
2022 51 Aksiyon Yönetmen
Senarist
4.3 117
2021 50 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
5.3 1,838
2020 49 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.6 245
2019 48 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.6 17,247
2019 48 Aksiyon Yönetmen 5.6 11,734
2019 48 Aksiyon Yönetmen 5.3 2,123
2018 47 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.8 8,071
2018 47 Aksiyon Yönetmen 6.2 11,151
2017 46 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.0 3,392

Davud ve Câlût: İnanç Savaşı
2016 45 Aksiyon Oyuncu 3.1 554

İki Eli Kanda
2016 45 Suç Dublör 7.6 235,095
2016 45 Aksiyon 4.3 1,524

Amatörler Gecesi
2016 45 Komedi Dublör 5.1 5,836

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 44 Korku Dublör 4.6 28,862
2015 44 Kısa Metraj Dublör 6.7 232
2015 44 Suç Dublör 5.5 853
2014 43 Dram Dublör 4.3 3,838

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 43 Aksiyon Dublör 6.6 504,214
2013 42 Komedi Yönetmen Asistanı 4.1 929

Teslimat
2013 42 Aksiyon Yönetmen 4.9 4,257
2012 41 Biyografi Dublör 7.3 263,166

Usta
2012 41 Dram Dublör 7.1 177,412

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 41 Aksiyon Dublör 6.9 662,563

Para Aşkına
2012 41 Aksiyon Dublör 4.4 1,050

TenTen'in Maceraları
2011 40 Animasyon Dublör 7.3 233,908
2011 40 Aksiyon Dublör 7.0 856,158

Yeşil Yaban Arısı
2011 40 Aksiyon Dublör 5.8 161,749

Cadılar Zamanı
2011 40 Aksiyon Dublör 5.4 95,331

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 39 Macera Dublör 6.4 420,314
2009 38 Aksiyon Dublör 7.9 1,319,115

Kasap
2009 38 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
Senarist
5.3 863

Yeşil Sokak Holiganları 2
2009 38 Suç Yönetmen 4.7 14,305
2009 38 Suç Senarist
Yönetmen
5.3 668

Beşinci Emir
2008 37 Aksiyon Yönetmen 4.5 1,292

On ölü Adam
2008 37 Aksiyon 3.4 676

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 36 Animasyon Dublör 6.3 169,793

Uzaylı Ajan
2007 36 Aksiyon Yönetmen 4.0 1,342
2007 36 Aksiyon Yönetmen
Senarist
3.6 1,762

Görevimiz Tehlike 3
2006 35 Aksiyon Dublör 6.9 361,519

Dünyalar Savaşı
2005 34 Macera Dublör 6.5 453,819
2005 34 Aksiyon Kameraman
Yönetmen
Senarist
4.3 1,185

Düşman Ellerinde
2004 33 Dram Dublör 6.0 4,363

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 32 Aksiyon Dublör 6.3 403,774

Kutu
2003 32 Suç Dublör 4.9 471

Kor
2003 32 Aksiyon Dublör 5.5 102,635
2003 32 Dram Dublör 4.1 416
2002 31 Komedi Dublör
Oyuncu
3.3 25,818

Maymunlar Cehennemi
2001 30 Aksiyon Dublör 5.7 221,943
2000 29 Aksiyon Dublör 3.3 1,254

Charlie'nin Melekleri
2000 29 Aksiyon Dublör 5.6 189,398
2000 29 Macera Yönetmen Asistanı 6.8 668

Galaksi Savaşçıları
1999 28 Macera Dublör 7.4 166,295

İnce Kırmızı Hat
1998 27 Dram Dublör 7.6 190,312

Şifre Merkür
1998 27 Aksiyon Dublör 6.1 75,398
1998 27 Aksiyon Dublör 5.4 9,482

Kumpas
1997 26 Aksiyon Dublör 5.6 6,142

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 26 Aksiyon Dublör 7.3 300,169
1997 26 Aksiyon Dublör 4.9 5,026

Çılgın Marslılar
1996 25 Komedi Dublör 6.4 231,340

Korsan
1995 24 Aksiyon Dublör 5.7 28,892

Esaretin Bedeli
1994 23 Suç Yönetmen Asistanı 9.3 2,697,882

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Dublör 7.2 7,958

Gerçeğe Çağrı
1990 19 Aksiyon Dublör 7.5 335,704

Gecedölü
1990 19 Fantastik Yönetmen Asistanı 6.5 24,303
- Aksiyon Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023