Giriş Kayıt
David Johnson

David Johnson


Senarist, Yapımcı, Editör

David Johnson, senarist, yapımcı, editör.

Korku Seansı 2 (2016), Evdeki Düşman (2009), Titanların Öfkesi (2012), Korku Seansı 3: Katil Şeytan (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Leslie Johnson
Takma İsmi: Australian God of Cinema
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aquaman ve Kayıp Krallık
2023 Aksiyon Senarist    
2022 Suç Yapımcı 6.1 5,426
2021 Korku Yapımcı 5.8 1,369

Korku Seansı 3: Katil Şeytan
2021 Korku Senarist 6.3 118,753
2018 Aksiyon Senarist 6.8 479,959

Korku Seansı 2
2016 Korku Senarist 7.3 275,390
2013 Suç Senarist 7.4 7,512

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Senarist 5.7 190,915

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Senarist 5.4 113,321

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Senarist
Yapımcı
Oyuncu
8.1 1,003,149

Evdeki Düşman
2009 Korku Senarist 7.0 234,603

Yeşil Yol
1999 Suç Çeşitli 8.6 1,309,187

Kanlı Takip
1998 Aksiyon Çeşitli 5.6 661

Esaretin Bedeli
1994 Suç Editorial Department 9.3 2,693,956
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023