Giriş Kayıt
Chubby Johnson

Chubby Johnson (71)


Oyuncu

Charles Rutledge Johnson, 13 Ağustos 1903 Terre Haute, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu.

Nehir Kenarı (1957), (1969) Hızlı Şerif (1969), (1953) Calamity Jane (1953), (1952) Nehir Kıvrımı (1952) gibi yapımlarla biliniyor.

Chubby Johnson, 31 Ekim 1974 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Charles Rutledge Johnson
Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1903
Ölüm Tarihi: 31 Ekim 1974
Doğum Yeri: Terre Haute, Hindistanna, ABD
Diğer Bir İsmi: Chubby R. Johnson
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1969 66 Komedi Oyuncu 5.9 1,753

Hızlı Şerif
1969 66 Komedi Oyuncu 7.4 12,802
1969 Western Oyuncu 7.6 474
1967 64 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,324
1966 63 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 681
1965 Aksiyon Oyuncu 8.1 6,572

Dr. Lao'nun 7 Yüzü
1964 61 Fantastik Oyuncu 7.1 5,414
1963 60 Dram Oyuncu 6.3 701
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 11,131
1959 Komedi Oyuncu 7.6 155

Nehir Kenarı
1957 54 Macera Oyuncu 6.4 1,384
1957 54 Romantik Oyuncu 5.2 60
1957 Aksiyon Oyuncu 8.0 3,649
1957 Western Oyuncu 7.9 1,251
1957 54 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,709
1957 54 Dram Oyuncu 6.0 395
1956 53 Dram Oyuncu 6.7 1,734
1956 53 Western Oyuncu 5.6 145
1956 53 Western Oyuncu 7.1 3,617
1956 53 Biyografi Oyuncu 6.1 604
1955 52 Western Oyuncu 6.1 855

Çapkın Kumarbaz
1955 52 Western Oyuncu 6.4 762
1955 Dram Oyuncu 8.1 8,856
1955 52 Western Oyuncu 5.9 1,434

Bufalo Vadisi Montana Güzeli
1954 51 Western Oyuncu 5.6 1,062

Alaska Fatihi
1954 51 Dram Oyuncu 7.1 8,736
1954 51 Western Oyuncu 5.5 231

Alaska Haydutları
1953 50 Aksiyon Oyuncu 5.8 250
1953 50 Komedi Oyuncu 7.2 10,970

Kanun ve Nizam
1953 50 Western Oyuncu 6.1 935
1953 50 Western Oyuncu 6.6 1,332
1953 50 Aksiyon Oyuncu 6.3 963
1952 49 Macera Oyuncu 6.1 242
1952 49 Komedi Oyuncu 6.2 207
1952 49 Aksiyon Oyuncu 5.7 264
1952 Western Oyuncu 7.5 1,081
1952 49 Komedi Oyuncu 6.5 251

Nehir Kıvrımı
1952 49 Aksiyon Oyuncu 7.2 9,958

Eden Bulur
1951 48 Dram Oyuncu 6.4 402
1951 48 Western Oyuncu 7.6 3,850
1951 48 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.4 1,774
1951 48 Western Oyuncu 6.2 822
1951 48 Dram Oyuncu 6.7 652
1950 47 Romantik Oyuncu 6.3 575

Rocky Dağı
1950 47 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,329

Abilene Kasabası
1946 43 Romantik Oyuncu 6.2 1,320
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film