Giriş Kayıt
Ben Johnson

Ben Johnson


Oyuncu, Dublör

Ben Johnson, oyuncu, dublör.

Son Gösteri (1971), Kaçış (1972), Sarı Eşarplı Kız (1949), The Sugarland Express (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Son
7.0 (2 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,531
2008 Belgesel Oyuncu 7.7 302
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429

Akşam Yıldızı
1996 Komedi Oyuncu 5.9 5,055
1996 Dram Oyuncu 6.7 376
1994 Komedi Oyuncu 6.2 34,751
1993 Western Oyuncu 5.7 351
1992 Dram Oyuncu 6.9 14,289
1987 Aksiyon Oyuncu 5.6 10,675
1986 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,574
1985 Dram Oyuncu 5.8 173

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Oyuncu 6.3 63,713
1984 Biyografi Oyuncu 6.5 758
1982 Romantik Oyuncu 6.6 3,123
1982 Dram Oyuncu 6.4 2,489
1981 Komedi Oyuncu 5.3 270

Dehşet Treni
1980 Korku Oyuncu 5.8 13,998

Avcı
1980 Aksiyon Oyuncu 6.2 7,206
1980 Dram Oyuncu 5.7 803
1979 Western Oyuncu 7.6 2,249

Vahşi Arılar
1978 Korku Oyuncu 4.5 8,627
1977 Macera Oyuncu 5.6 699
1977 Biyografi Oyuncu 5.8 1,640
1976 Suç Oyuncu 6.0 9,913

Kırık Kalpler Geçidi
1975 Gizem Oyuncu 6.7 8,956

Tehlikeli Oyun
1975 Suç Oyuncu 6.2 2,960
1975 Aksiyon Oyuncu 6.6 5,948
1974 Macera Oyuncu 6.7 19,300

Gangsterler Kralı
1973 Aksiyon Oyuncu 6.9 5,925
1973 Komedi Oyuncu 6.2 838
1973 Western Oyuncu 6.4 6,786

Vahsi sürücü
1972 Komedi Oyuncu 6.7 6,888

Kaçış
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 35,986
1972 Western Oyuncu 5.3 352
1971 Belgesel Oyuncu 7.2 294

Son Gösteri
1971 Dram Oyuncu 8.0 52,786
1971 Western Oyuncu 5.7 1,085

Ben İstersem Yaşarsın
1970 Biyografi Oyuncu 6.8 11,073

Vahşi Belde
1969 Aksiyon Oyuncu 7.9 90,902

Batının Devleri
1969 Western Oyuncu 6.6 7,644

Onları Yükseğe As
1968 Aksiyon Oyuncu 7.0 43,591

Dostum Silâhımdır
1967 Romantik Oyuncu 7.1 5,306

Örnek Mücadele
1966 Dram Oyuncu 6.3 4,007
1966 Western Oyuncu 7.7 295

Kahraman Binbaşı
1965 Macera Oyuncu 6.7 8,911

Baharda Hücum
1964 Dram Oyuncu 6.7 6,513
1962 Western Oyuncu 7.6 3,203
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,280

Aşk ve İntikam
1961 Western Oyuncu 7.1 13,438
1960 Aile Oyuncu 5.5 312
1960 Macera Oyuncu 7.7 1,985
1959 Western Oyuncu 7.7 1,505
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 11,180
1958 Western Oyuncu 5.8 381
1957 Western Oyuncu 8.4 3,386
1957 Aksiyon Oyuncu 5.6 389
1956 Western Oyuncu 6.8 412
1955 Müzikal Dublör
Oyuncu
7.0 14,215
1955 Dram Oyuncu 8.1 8,899
1954 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,313

Vadiler Aslanı
1953 Dram Oyuncu 7.6 44,512
1952 Western Oyuncu 5.8 208

Geçmişten Gelen
1951 Western Oyuncu 6.1 508

Aslanlar Diyarı
1950 Romantik Oyuncu 7.0 17,893

Vahşiler Hücum Ediyor
1950 Western Oyuncu 7.1 5,592

Sarı Eşarplı Kız
1949 Dram Oyuncu 7.2 19,462

Koca Bebek Joe
1949 Macera Oyuncu 7.0 5,828

Çöl Yavrusu
1948 Dram Dublör
Oyuncu
7.0 10,757
1948 Komedi Dublör 5.3 711

Kanlı Nehir
1948 Aksiyon Dublör 7.8 34,733

Kan Kalesi
1948 Western Dublör 7.4 19,850
1947 Romantik Dublör 6.7 1,877
1947 Romantik Dublör 6.8 6,740
1946 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.2 860
1945 Komedi Oyuncu 7.0 2,173
1945 Western Dublör 7.3 68
1944 Western Oyuncu
Dublör
6.1 445
1944 Gizem Oyuncu
Dublör
6.9 3,517
1943 Aksiyon Dublör 6.1 2,258
1943 Aksiyon Dublör 5.6 70

Kanunsuzlar
1943 Komedi Oyuncu
Dublör
Çeşitli
5.4 5,016
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film