Giriş Kayıt
Anthony S. Johnson

Anthony S. Johnson


Oyuncu

Anthony S. Johnson, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Anthony Johnson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 8.4 20,866
2018 Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 8.4 40,448
1994 Komedi Oyuncu 5.4 6,288

Ölüm Kadına Yakışır
1992 Komedi Oyuncu 6.5 95,008
1989 Komedi Oyuncu 3.3 467

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 16,228

Bekarlığa Son
1984 Komedi Oyuncu 6.3 33,271
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,933) The 100 (1,722) Fear the Walking Dead (1,392) Euphoria (1,362) La casa de papel (1,186) The Big Bang Theory (1,106) Chernobyl (1,096) 13 Reasons Why (1,056) Yellowstone (1,054) Legion (1,020)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019