Giriş Kayıt
Glynis Johns

Glynis Johns (99)


Oyuncu

Glynis Margaret P. Johns, 05 Ekim 1923 Pretoria, Güney Afrika doğumlu oyuncu.

1942 yılının Ağustos ayında Anthony Forwood ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.1964 yılının Ekim ayında Elliott Arnold ile evlendi. 9 yılın ardından 1973 yılının Ocak ayında boşandılar.

Gökten İnen Melek (1964), Kralın Soytarısı (1955), The Sundowners (1960), Tehlikeli Uçuş (1951) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Glynis Margaret P. Johns
Doğum Tarihi: 05 Ekim 1923
Doğum Yeri: Pretoria, Güney Afrika
Takma İsmi: The Girl with the Upside-Down Eyes
Burcu: Terazi
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mr. Banks
2013 90 Biyografi Oyuncu 7.5 164,080
1999 76 Komedi Oyuncu 5.2 19,636

Sen Uyurken
1995 72 Komedi Oyuncu 6.8 106,213
1994 71 Komedi Oyuncu 6.9 25,470
1989 Komedi Oyuncu 6.9 19
1988 65 Aile Oyuncu 1.7 1,334
1984 61 Suç Oyuncu 7.2 389
1982 Biyografi Oyuncu 7.4 842
1974 51 Animasyon Oyuncu 8.6 268

Korku Mahzeni
1973 50 Korku Oyuncu 6.5 5,727
1972 49 Komedi Oyuncu 5.8 811
1968 45 Komedi Oyuncu 6.4 113
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 23,635
1965 42 Komedi Oyuncu 6.3 1,608

Gökten İnen Melek
1964 41 Komedi Oyuncu 7.8 175,725
1963 40 Komedi Oyuncu 6.5 710
1962 39 Dram Oyuncu 5.5 973
1962 Komedi Oyuncu 8.5 3,990
1962 39 Gerilim Oyuncu 5.8 856
1962 Komedi Oyuncu 8.3 313
1960 37 Dram Oyuncu 7.1 4,456
1959 36 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,389
1959 Macera Oyuncu 8.3 358

Ölmeyen ask
1958 35 Dram Oyuncu 5.8 814
1957 34 Dram Oyuncu 7.2 1,459

80 Günde Devr-i Alem
1956 33 Macera Oyuncu 6.7 28,054

Kralın Soytarısı
1955 32 Macera Oyuncu 7.8 13,141
1955 32 Komedi Oyuncu 5.6 154
1954 31 Oyuncu 6.3 578
1954 31 Komedi Oyuncu 6.2 340
1953 30 Macera Oyuncu 6.3 614
1953 30 Suç Oyuncu 6.5 568

Gül Ve Kılıç
1953 30 Macera Oyuncu 6.3 913
1952 29 Komedi Oyuncu 7.1 1,621
1951 28 Oyuncu 6.2 347

Sinema Dünyasi
1951 28 Biyografi Oyuncu 7.0 1,332
1951 28 Komedi Oyuncu 6.9 581

Tehlikeli Uçuş
1951 28 Dram Oyuncu 7.1 3,972
1950 27 Dram Oyuncu 7.0 733
1949 26 Oyuncu 5.3 207
1948 25 Fantastik Oyuncu 6.8 1,054
1947 24 Komedi Oyuncu 6.5 762
1947 24 Dram Oyuncu 7.2 460
1944 21 Dram Oyuncu 6.6 1,031
1943 20 Dram Oyuncu 7.0 1,044
1941 18 Dram Oyuncu 7.3 6,986

Bağdat Hırsızı
1940 17 Macera Oyuncu 7.4 13,623
1939 16 Dram Oyuncu 6.5 276
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023