Giriş Kayıt
Karan Johar

Karan Johar


Yapımcı, Oyuncu, Yönetmen

Karan Johar, yapımcı, oyuncu, yönetmen.

Benim Adım Khan (2010), Brahmastra Part One: Shiva (2022), Kal Ho Naa Ho (2003), Sooryavanshi (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Yapımcı 6.9 159
2023 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.2 29,880
2023 Aksiyon Yapımcı 6.0 10,665

Bollywood'un Romantikleri
2023 Belgesel Oyuncu 8.4 37
2022 Komedi Yapımcı 6.2 1,612
2022 Aksiyon Yapımcı 5.6 111,873
2022 Aksiyon Yapımcı 2.6 47,435
2022 Komedi Yapımcı    
2022 Dram Yapımcı 6.7 22,168
2022 Komedi Yapımcı    

Sheela'yı Aramak
2021 Belgesel Yapımcı 5.7 20
2021 Animasyon Yapımcı
Senarist
6.3 808
2021 Aksiyon Senarist
Yapımcı
5.9 79,142

Aşk Benim Soyadım
2021 Komedi Yapımcı    
2021 Dram Yapımcı    
2020 Biyografi Yapımcı    
2020 Korku Yapımcı 6.3 1,345
2020 Korku Yönetmen 6.0 76
2019 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.8 22,174
2019 Komedi Oyuncu 6.6 810
2019 Aksiyon Yapımcı 3.2 8,218
2019 Dram Yapımcı 3.6 17,060
2019 Aksiyon Yapımcı 7.4 22,398
2018 Aksiyon Yapımcı 5.5 23,539
2018 Yapımcı 4.6 10,541
2018 Dram Yönetmen 6.4 13,271
2018 Aksiyon Yapımcı 7.7 33,884
2018 Komedi Oyuncu 1.5 992
2017 Aksiyon 5.9 33,906
2017 Gizem Yapımcı 7.2 14,494
2017 Komedi Yapımcı 6.1 13,538
2017 Dram Yapımcı 5.3 4,852
2016 Dram Yapımcı 7.4 43,796
2016 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.8 26,187
2016 Komedi Yapımcı 5.4 7,731
2016 Komedi Yapımcı 7.7 28,587
2015 Komedi Yapımcı
Oyuncu
3.6 6,407
2015 Aksiyon Yapımcı 6.4 13,934
2015 Komedi Oyuncu
6.7 7,902
2015 Suç Oyuncu 5.5 6,456
2014 Komedi Yapımcı 5.8 4,213
2014 Komedi Yapımcı 6.0 14,119
2014 Dram Yapımcı 6.9 27,135
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.8 16,389
2014 Romantik Yapımcı 7.6 170
2013 Komedi Yapımcı 4.9 4,141

Sefertası
2013 Dram Yapımcı 7.8 61,185

Çirkin
2013 Suç 7.9 23,599
2013 Komedi Yapımcı 5.6 899
2013 Dram Senarist
Yönetmen
6.6 5,780

Çılgın Gençlik
2013 Dram Yapımcı 7.2 52,029
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.3 20,166
2012 Komedi Yapımcı 5.8 7,246
2012 Aksiyon Yapımcı 6.9 26,984
2011 Aksiyon 4.8 46,986
2011 Komedi 7.8 7,642
2010 Komedi 6.2 2,047

Biz Aileyiz
2010 Dram Yapımcı 5.6 3,436

Mumbai Günlükleri
2010 Dram 7.0 13,819
2010 Komedi 5.1 4,428
2010 Komedi 7.2 10,807
2010 Komedi Yapımcı 5.7 8,680
2010 Komedi Oyuncu
4.4 658

Benim Adım Khan
2010 Dram Yönetmen 7.9 116,897
2009 Aksiyon Yapımcı
Senarist
5.7 5,519
2009 Komedi Yapımcı 7.6 34,212
2009 Dram Oyuncu
7.1 11,100
2008 Komedi Yapımcı 6.4 16,213

Moda
2008 Dram Oyuncu
6.9 13,154
2008 Komedi Oyuncu 5.5 1,324
2008 Dram 7.3 2,587
2007 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı
Oyuncu
6.8 50,109
2006 Dram 7.9 6,282
2006 Dram Yönetmen
Senarist
6.1 21,930
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.7 1,393
2005 Komedi Oyuncu 3.4 660
2005 Gerilim Yapımcı 4.7 5,992
2004 Komedi Oyuncu 6.4 4,874
2004 Dram Kostüm Bölümü 7.8 57,721
2004 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 40,541
2003 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
7.9 75,835
2003 Dram 5.7 571

Biraz Neşe Biraz Keder...
2001 Dram Senarist
Yönetmen
7.4 56,572

Aşk Hikayeleri
2000 Müzikal Kostüm Bölümü
Kostüm Tasarımcısı
7.0 33,612
2000 Dram 6.0 4,497

Bir Şeyler Oluyor
1998 Komedi Yönetmen
Senarist
7.5 57,588
1998 Aksiyon Kostüm Bölümü
Yapımcı
5.5 8,549
1997 Komedi Kostüm Bölümü 7.0 24,489

Cesur Yürek Gelini Alır
1995 Komedi Yönetmen Asistanı
Oyuncu
8.0 77,575
- Aksiyon Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film