Giriş Kayıt
Pia Johansson

Pia Johansson (58)


Oyuncu

Pia Johansson, 16 Kasım 1960 Umeå, Västerbottens län, İsveç doğumlu oyuncu.

Drömprinsen - Filmen om Em (1996) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Kasım 1960
Doğum Yeri: Umeå, Västerbottens län, İsveç
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Nobel'in Vasiyeti
2012 52 Dram Oyuncu 6.0 2,506
2010 Komedi Oyuncu 6.8 18
2000 40 Komedi Oyuncu 5.2 1,896
1999 39 Komedi Oyuncu 6.1 2,314
1992 News Oyuncu 4.5 280
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019