Giriş Kayıt
Yeong-wook Jo

Yeong-wook Jo (62)


Müzisyen, Müzisyen, Yapımcı

Yeong-wook Jo, 01 Ocak 1962 Güney Kore doğumlu müzisyen, müzisyen, yapımcı.

İhtiyar Delikanlı (2003), Hizmetçi (2016), Kan Arzusu (2009), Birleşik Güvenlik Bölgesi (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1962
Doğum Yeri: Güney Kore
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Komedi Müzik 7.5 554

Ayrılma Kararı
2022 60 Suç Müzik 7.3 9,707
2020 58 Dram Müzik 7.0 1,275
2019 57 Aksiyon Müzik 6.9 22,663
2018 Dram Müzik 7.4 15,216
2018 56 Dram Müzik 7.3 6,272

Hizmetçi
2016 54 Dram Müzik 8.1 175,347
2015 53 Aksiyon Müzik 7.2 6,622
2015 53 Suç Müzik 7.0 4,187
2015 53 Komedi Müzik 6.4 549
2015 53 Dram Müzik 7.3 8,027
2015 53 Dram Müzik 6.4 224
2015 53 Dram Müzik 6.1 711
2015 53 Aksiyon Müzik 6.2 2,104
2014 52 Aksiyon Müzik 6.8 3,904
2014 52 Gerilim Müzik 6.0 188
2013 51 Dram Müzik 7.7 7,711
2013 51 Aksiyon Müzik 6.0 348
2013 51 Aksiyon Müzik 6.2 742

Saklambaç
2013 51 Gerilim Müzik 6.3 2,393
2013 51 Aksiyon Müzik 6.7 1,267

Yeni Dünya
2013 51 Aksiyon Müzik 7.5 26,582

Berlin Dosyası
2013 51 Aksiyon Müzik 6.6 7,655
2012 50 Aksiyon Müzik    
2012 50 Dram Müzik 7.3 75
2012 50 Dram Müzik 6.3 3,294

Cariye
2012 50 Dram Müzik 6.0 2,669

İsimsiz Gangster
2012 50 Suç Müzik 7.0 7,361

Müvekkil
2011 49 Suç Müzik 6.8 1,998

Eldiven
2011 49 Dram Müzik 6.8 386
2010 48 Suç Müzik 6.6 2,589

Yosun
2010 48 Suç Müzik 6.7 2,575

Kan Arzusu
2009 47 Dram Müzik 7.1 51,662

Beyaz Gece
2009 47 Gizem Müzik 6.5 1,445

Public Enemy 3
2008 46 Aksiyon Müzik 6.3 529
2007 45 Komedi Müzik 5.6 235

Ben Bir Robotum Ama Sorun Değil
2006 44 Komedi Müzik 7.0 26,022
2006 44 Dram Müzik 6.5 249

Maskeli Balo
2006 44 Aksiyon Müzik 7.3 9,288

İntikam Meleği
2005 43 Suç Yapımcı
Müzik
7.5 86,679
2005 43 Gizem Müzik 6.6 1,281
2004 42 Dram Müzik 6.2 215
2004 42 Komedi Müzik 6.6 335
2004 42 Aksiyon Müzik 6.0 575

Yalancı Sevgilim
2004 42 Komedi Müzik 7.0 1,974

Buz Yağmuru
2004 42 Macera Müzik 5.5 191

İhtiyar Delikanlı
2003 41 Dram Müzik
Müzik
8.3 642,140

Silmi Adası
2003 41 Aksiyon Müzik 7.0 4,752
2003 41 Dram Müzik 6.5 665

Klasik
2003 41 Dram Müzik 7.7 10,217
2002 40 Dram Müzik 5.7 440

Halk Düşmanı
2002 40 Aksiyon Müzik 7.1 2,379

Onların Bungee Jumpingleri
2001 39 Dram Müzik 6.9 1,427

Bir Gün
2001 39 Dram Müzik 6.7 91

Birleşik Güvenlik Bölgesi
2000 38 Dram Müzik 7.7 34,539
2000 38 Suç Müzik 4.8 344

Bana Birşeyler Söyle
1999 37 Gerilim Müzik 6.4 3,155
1998 36 Müzik 5.8 157

Sakin Aile
1998 36 Komedi Müzik 7.0 6,065
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film