Giriş Kayıt
Ann Jillian

Ann Jillian (73)


Oyuncu

Ann Jura Nauseda, 29 Ocak 1950 Cambridge, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Ann Jura Nauseda
Doğum Tarihi: 29 Ocak 1950
Doğum Yeri: Cambridge, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Ann Jilliann | Anne Nauseda | Ann Nauseda
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.7 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 45 Gizem Oyuncu 6.1 67
1994 44 Dram Oyuncu 6.1 245
1985 Macera Oyuncu 7.2 3,143
1983 33 Suç Oyuncu 5.1 365
1983 33 Komedi Oyuncu 6.6 25,619
1982 Biyografi Oyuncu 6.4 250

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.2 12,173
1977 Animasyon Oyuncu 6.4 3,772
1970 20 Dram Oyuncu 5.7 61

Striptiz Yıldızı
1962 12 Biyografi Oyuncu 7.0 6,551
1961 11 Aile Oyuncu 6.1 4,444
1961 Dram Oyuncu 7.1 590
1957 Komedi Oyuncu 7.6 8,579
1954 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,084
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023