Giriş Kayıt
Jack Jevne

Jack Jevne (80)


Senarist

Jack Jevne, 25 Ocak 1892 Provo, Utah, ABD doğumlu senarist.

Way Out West (1937), Topper (1937), Kahkahalar Tufanı (1945), Merrily We Live (1938) gibi yapımlarla biliniyor.

Jack Jevne, 25 Mayıs 1972 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 25 Ocak 1892
Ölüm Tarihi: 25 Mayıs 1972
Doğum Yeri: Provo, Utah, ABD
Diğer Bir İsmi: Jack T.O. Gevne | John Jevne | Jack Levine | Jack
Burcu: Kova
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Aşk
1956 64 Dram Senarist 6.8 3,242

Kahkahalar Tufanı
1945 53 Komedi Senarist 6.8 2,507
1943 51 Aksiyon Senarist 6.1 1,227
1939 47 Komedi Senarist 6.1 458
1939 47 Aksiyon Senarist 6.1 328
1938 46 Komedi Senarist 6.5 1,522
1938 46 Komedi Senarist 7.3 2,297
1937 45 Komedi Senarist 7.2 8,443
1937 45 Komedi Senarist 7.6 9,053
1936 44 Komedi Senarist 6.9 251
1936 44 Komedi Senarist 7.3 3,477
1936 44 Komedi Senarist 6.9 372
1933 41 Suç Senarist 6.1 780
1930 38 Kısa Metraj Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film