Giriş Kayıt
Tanja Jess

Tanja Jess (57)


Oyuncu

Tanja Jess, 06 Ocak 1967 Karlsruhe, Baden-Württemberg, Batı Almanya [bugünkü in Almanya] doğumlu oyuncu.

Goede tijden, slechte tijden (1990) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tanja Jess
Doğum Tarihi: 06 Ocak 1967
Doğum Yeri: Karlsruhe, Baden-Württemberg, Batı Almanya [bugünkü in Almanya]
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 55 Komedi Oyuncu 4.8 24
2021 54 Komedi Oyuncu 6.3 265
2018 Komedi Oyuncu 7.2 4,926
2018 Suç Oyuncu 6.6 176
2017 50 Komedi Oyuncu 5.7 203
2016 Dram Oyuncu 6.8 63
2015 Dram Oyuncu 7.4 237
2011 44 Macera Oyuncu 6.0 243
2011 44 Komedi Oyuncu 6.1 161
2010 Dram Oyuncu 7.4 10
2010 Dram Oyuncu 7.2 207
2007 Dram Oyuncu 5.4 442
2005 38 Dram Oyuncu 6.9 811
2004 37 Komedi Oyuncu 6.1 2,827
2003 36 Aile Oyuncu 6.4 333
1996 Komedi Oyuncu 7.7 458
1994 Dram Oyuncu 3.4 275
1990 Dram Oyuncu 3.5 1,464
1990 Dram Oyuncu 6.5 133
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film