Giriş Kayıt
Brent Jennings

Brent Jennings


Oyuncu

Little Rock, Arkansas, USA, Little Rock, Arkansas, ABD doğumlu oyuncu.

Lodge 49 (2018), Yılan Ve Gökkuşağı (1988), Children of the Corn: The Gathering (1996), Boycott (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Little Rock, Arkansas, USA
Doğum Yeri: Little Rock, Arkansas, ABD
Diğer Bir İsmi: Brent N. Jennings
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 7.6 4,320
2016 Romantik Oyuncu 5.4 87
2014 Gizem Oyuncu 4.7 333
2014 Suç Oyuncu 7.2 7,399
2013 Suç Oyuncu 6.5 601
2012 Dram Oyuncu 7.6 6,416

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.6 246,836

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Oyuncu 7.6 429,130
2011 Komedi Oyuncu 7.2 32,362
2009 Komedi Oyuncu 8.5 436,937
2007 Suç Oyuncu 6.7 2,096
2005 Suç Oyuncu 7.1 28,954
2001 Dram Oyuncu 7.0 1,000

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Oyuncu 6.7 51,843
1999 Suç Oyuncu 5.5 434
1998 Komedi Oyuncu 6.0 554
1997 Biyografi Oyuncu 7.0 1,319
1997 Dram Oyuncu 6.3 2,166
1996 Korku Oyuncu 4.2 4,929

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 62,723
1994 Aksiyon Oyuncu 5.8 201
1993 Suç Oyuncu 7.7 14,543

Ölümcül Tehdit
1992 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,677

48 Saat Daha
1990 Aksiyon Oyuncu 5.9 42,546

Yılan Ve Gökkuşağı
1988 Korku Oyuncu 6.4 26,274

Kızıl Ateş
1988 Aksiyon Oyuncu 6.1 72,270
1988 Suç Oyuncu 5.5 1,203
1988 Suç Oyuncu 7.4 750

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.2 13,166
1986 Biyografi Oyuncu 6.0 970

Çocuğun Çığlığı
1986 Gerilim Oyuncu 6.2 136

Tanık
1985 Dram Oyuncu 7.4 97,493

Kanun Namına
1984 Aksiyon Oyuncu 7.5 27,342
1984 Suç Oyuncu 5.7 3,844
1983 Suç Oyuncu 7.5 595

Karanlıkta Tek Başına
1982 Korku Oyuncu 6.0 6,412
1981 Dram Oyuncu 8.2 9,416
1980 Suç Oyuncu 7.1 18,459
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023