Giriş Kayıt
Eddie Jemison

Eddie Jemison


Oyuncu

Eddie Jemison, oyuncu.

İspiyoncu (2009), Behind the Candelabra (2013), Amelia 2.0 (2017), All American Christmas Carol (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Edward Jemison
Boyu: 1.66 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayır
2022 Korku Oyuncu 6.9 166,709
2020 Gerilim Oyuncu 4.1 178
2018 Gerilim Oyuncu 5.0 208
2017 Dram Oyuncu 5.3 1,996
2017 Komedi Oyuncu 5.7 32
2017 Aksiyon Oyuncu 8.2 96,405

Vurguncular
2016 Komedi Oyuncu 7.1 249,909
2015 Komedi Oyuncu 7.8 73,862
2015 Korku Oyuncu 4.2 1,760
2014 Suç Oyuncu 6.7 54,478
2014 Komedi Oyuncu 3.8 2,387
2013 Komedi Oyuncu 4.5 631
2013 Biyografi Oyuncu 7.0 45,226
2013 Aksiyon Oyuncu 7.3 13,732
2013 Gerilim Oyuncu 6.4 72
2011 Komedi Oyuncu 7.6 14,407
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 36
2010 Komedi Oyuncu 5.5 2,232

İspiyoncu
2009 Komedi Oyuncu 6.5 67,155

Onun Hakkında Her Şey
2009 Komedi Oyuncu 4.8 44,254
2009 Komedi Oyuncu 7.2 22,993
2009 Komedi Oyuncu 5.0 950
2009 Komedi Oyuncu 5.7 2,107

Garson Kız
2007 Komedi Oyuncu 7.0 48,620
2007 Suç Oyuncu 5.3 1,602
2007 Komedi Oyuncu 5.9 21,448

Ocean's 13
2007 Suç Oyuncu 6.9 365,066
2006 Suç Oyuncu 4.3 867
2005 Dram Oyuncu 7.6 337,515

Ocean's 12
2004 Suç Oyuncu 6.5 411,308

İnfazcı
2004 Aksiyon Oyuncu 6.4 169,636

Aman Tanrım!
2003 Komedi Oyuncu 6.8 429,686

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Oyuncu 6.5 60,726

Ocean's 11
2001 Suç Oyuncu 7.7 612,965

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 88,113

Kalıntı
1997 Korku Oyuncu 5.8 29,960
1996 Komedi Oyuncu 6.7 6,027
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024