Giriş Kayıt
JJ Snyder

JJ Snyder


Oyuncu

Jennifer Jean Snyder, oyuncu.

2 Broke Girls (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jennifer Jean Snyder
Diğer Bir İsmi: Jennifer Jean | J.J. Snyder
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,224
2014 Dram Oyuncu 4.3 2,717
2014 Suç Oyuncu 9.0 450,523
2013 Suç Oyuncu 4.6 191
2013 Belgesel Oyuncu 7.3 249
2009 Komedi Oyuncu 8.1 133,587
2009 Animasyon Oyuncu 5.5 36,909
2002 Aksiyon Oyuncu 4.4 466

Çıtır Kızlar
2000 Komedi Oyuncu 5.7 101,501
2000 Gerilim Oyuncu 4.8 292
1998 Dram Oyuncu 4.2 783
Dizi Altyazıları
Legion (3,366) Game of Thrones (2,416) The 100 (2,272) Mindhunter (2,138) La casa de papel (1,623) Big Little Lies (1,363) Chernobyl (1,288) Fear the Walking Dead (1,211) The Big Bang Theory (1,100) Animal Kingdom (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019