Giriş Kayıt
David Jason

David Jason (79)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

David John White, 01 Şubat 1940 Edmonton, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

2005 yılının Kasım ayında Gill Hinchcliffe ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Only Fools and Horses.... (1981), Hogfather (2006), The Colour of Magic (2008), A Touch of Frost (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David John White
Doğum Tarihi: 01 Şubat 1940
Doğum Yeri: Edmonton, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Sir David Jason
Burcu: Kova
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.5 1,117
2011 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
4.4 497
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 18
2008 68 Macera Yapımcı
Oyuncu
7.1 8,696
2006 66 Dram Oyuncu 7.5 8,998
2006 Belgesel Oyuncu 7.5 1,132
2006 66 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.5 408
2004 64 Komedi Oyuncu
Yönetmen
8.2 38
1999 59 Dram Oyuncu 7.1 814
1995 55 Animasyon Oyuncu 6.0 414
1992 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.8 5,645
1989 49 Animasyon Oyuncu 6.7 6,149
1989 Komedi Oyuncu 7.0 141
1983 43 Oyuncu 7.7 1,201
1981 Komedi Oyuncu 8.9 41,702
1978 38 Animasyon Oyuncu 6.1 1,121
1975 35 Macera Oyuncu 6.5 1,833
1973 Komedi Oyuncu 7.6 4,211
1972 32 Komedi Oyuncu 6.1 637
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,767) The 100 (1,667) 13 Reasons Why (1,208) Yellowstone (1,175) Fear the Walking Dead (1,138) Preacher (1,103) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,075) Legion (1,005) Mindhunter (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019