Giriş Kayıt
Linda James

Linda James


Yapımcı

Linda James, yapımcı.

Killer Elite (2011), Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie (2010), Daisy'nin Dehşeti (2008), (2010) Denizaltı (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Yapımcı 7.3 356
2011 Dram Yapımcı 6.2 1,062
2011 Aksiyon Yapımcı 6.5 118,362

Özgürlük Yemini
2011 Aksiyon Yapımcı 6.1 38,662

Denizaltı
2010 Komedi Yapımcı 7.3 80,405

Patagonya
2010 Macera Yapımcı 6.7 512

Bağımlılık
2010 Biyografi Yapımcı 6.4 6,705
2010 Animasyon Yapımcı 5.6 5,540

Cennetin Kapısında
2009 Macera Yapımcı 6.1 52,478
2009 Dram Yapımcı 6.5 1,797

Açlık
2008 Biyografi Yapımcı 7.6 61,697
2008 Dram Yapımcı 6.2 495

Daisy'nin Dehşeti
2008 Dram Yapımcı 5.0 1,264

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Yapımcı 6.3 15,487
2008 Korku Yapımcı 4.9 285

Gece Bekçisi
2007 Biyografi Yapımcı 6.5 2,703
2007 Dram Yapımcı 7.0 176

Kocaman Bir Hiç
2006 Komedi Yapımcı 6.8 28,509
2002 Suç Yapımcı 6.3 194
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,807) The 100 (1,650) Euphoria (1,302) Fear the Walking Dead (1,298) La casa de papel (1,128) Chernobyl (1,040) The Big Bang Theory (1,024) 13 Reasons Why (1,004) Yellowstone (978) Legion (952)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019