Giriş Kayıt
Ken James

Ken James (82)


Oyuncu

Ken James, 11 Mart 1934 doğumlu oyuncu.

Rituals (1977), (2001) Çok Özel Haber (2001), (1996) Eve Uçuş (1996), (1986) Genç kan (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Ken James, 21 Eylül 2016 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Mart 1934
Ölüm Tarihi: 21 Eylül 2016
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 71 Biyografi Oyuncu 8.0 199,423
2004 70 Dram Oyuncu 6.1 413
2002 68 Gerilim Oyuncu 5.1 666
2002 68 Suç Oyuncu 6.0 445

Çok Özel Haber
2001 67 Dram Oyuncu 6.7 33,995
2001 67 Dram Oyuncu 6.3 1,800
2001 Dram Oyuncu 6.1 575

Üçüncü Mucize
1999 65 Dram Oyuncu 6.5 3,563
1996 Dram Oyuncu 7.8 507

Ölüm ve İntikam
1996 62 Suç Oyuncu 6.0 273

Eve Uçuş
1996 62 Macera Oyuncu 6.9 27,317
1993 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,672

Altıncı His
1991 57 Gerilim Oyuncu 5.1 406
1989 55 Suç Oyuncu 5.2 2,119
1988 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu    
1988 54 Komedi Oyuncu 5.9 4,173

Genç kan
1986 52 Dram Oyuncu 6.2 15,968
1986 Suç Oyuncu 6.8 590
1982 48 Aksiyon Oyuncu 4.6 290
1981 47 Dram Oyuncu 5.9 541
1981 Müzik Oyuncu 8.0 173
1981 Dram Oyuncu 6.5 163
1980 46 Gerilim Oyuncu 4.0 186
1979 Macera Oyuncu 7.7 1,359
1979 45 Dram Oyuncu 6.1 125

Yangın
1979 45 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,618
1978 44 Aksiyon Oyuncu 5.4 815
1977 43 Dram Oyuncu 7.1 8,788
1977 43 Dram Oyuncu 5.0 548
1977 43 Macera Oyuncu 6.2 3,113
1976 42 Suç Oyuncu 5.5 349
1960 Dram Oyuncu 8.2 20
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film