Giriş Kayıt
Christopher Jacot

Christopher Jacot (45)


Oyuncu

Christopher Jacot, 30 Haziran 1979 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Slasher (2016), Hellraiser: Hellworld (2005), Going the Distance (2004), Come Dance at My Wedding (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Haziran 1979
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Chris Jacot
Burcu: Yengeç
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 41 Komedi Oyuncu 6.1 620
2020 41 Korku Oyuncu 6.5 46,582
2020 Gerilim Oyuncu 5.1 13
2019 Suç Oyuncu 6.8 5,320
2018 39 Dram Oyuncu 5.9 141

Karlar Prensi Elliot
2018 39 Oyuncu 5.0 1,268
2016 37 Dram Oyuncu 4.8 636
2016 Suç Oyuncu 6.7 17,066
2015 36 Biyografi Oyuncu 6.3 68
2014 Biyografi Oyuncu 3.2 1,479
2014 35 Komedi Oyuncu 6.0 1,690
2014 Aksiyon Oyuncu 7.4 10,049
2014 35 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 181
2013 34 Dram Oyuncu 5.0 332
2013 34 Aile Oyuncu 6.2 1,951
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,337
2013 34 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 7
2011 32 Dram Oyuncu 6.2 1,572
2009 30 Komedi Oyuncu 5.7 251
2009 30 Dram Oyuncu 6.3 771
2009 30 Aile Oyuncu 5.5 2,440
2009 Macera Oyuncu 4.6 698
2008 29 Komedi Oyuncu 5.6 633

Ölüm kampi
2008 29 Dram Oyuncu 5.8 9,333

Kaos Teorisi
2008 29 Komedi Oyuncu 6.6 33,615
2008 29 Komedi 4.4 529

İsyan
2007 28 Aksiyon Oyuncu 6.6 15,212
2006 Macera Oyuncu 5.3 2,227
2006 Komedi Oyuncu 7.9 58,697
2006 Animasyon Oyuncu 6.7 2,668

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 488,176
2005 26 Korku Oyuncu 4.2 13,127
2005 26 Gizem Oyuncu 4.9 590
2004 25 Komedi Oyuncu 5.5 3,912
2003 24 Dram Oyuncu 6.3 598
2002 23 Dram Oyuncu 5.7 215
2001 Dram Oyuncu 7.6 14,733

Herkes Onu İster
2001 22 Komedi Oyuncu 5.7 20,125
2001 Dram Oyuncu 7.1 348
2001 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,081
2000 Tarihi Oyuncu 8.8 336
1999 Komedi Oyuncu 6.3 1,331
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film