Giriş Kayıt
Mick Jackson

Mick Jackson (80)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

Mick Jackson, 04 Ekim 1943 Aveley, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu.

The Bodyguard (1992), Cehennemden Daha Sıcak (1997), Temple Grandin (2010), L.a. Hikayesi (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ekim 1943
Doğum Yeri: Aveley, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 73 Biyografi Yönetmen 6.8 23,621
2010 67 Oyuncu 7.0 217
2010 67 Biyografi Yönetmen 8.2 32,697

Saklı Hatıralar
2008 65 Dram Yönetmen 6.6 3,040
2006 Gerilim Yönetmen 5.7 1,708
2004 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.0 208

Bağdat'tan Canlı Yayın
2002 59 Dram Yönetmen 7.2 4,822

İlk 20 Milyon
2002 59 Komedi Yönetmen 5.5 3,252
1999 56 Biyografi Yönetmen 7.4 4,922
1999 Suç Yönetmen
Yapımcı
6.5 162

Cehennemden Daha Sıcak
1997 54 Aksiyon Yönetmen 5.5 81,922
1995 52 Dram Yönetmen 7.5 4,211
1994 51 Komedi Yönetmen 5.7 4,187
1992 49 Aksiyon Yönetmen 6.4 148,368

L.a. Hikayesi
1991 48 Komedi Yönetmen 6.7 34,517

Chattahoochee Tımarhanesi
1989 46 Biyografi Yönetmen 6.3 2,437
1987 44 Biyografi Yapımcı
Yönetmen
7.4 716
1984 41 Dram Yapımcı
Yönetmen
8.0 20,411
1978 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
9.3 1,445
1977 34 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
8.5 58

İnsanın Yücelişi
1973 Belgesel Yapımcı
Çeşitli
8.8 900
1964 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
8.6 1,151
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film