Giriş Kayıt
Steve Jablonsky

Steve Jablonsky (53)


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Steve Jablonsky, 09 Ekim 1970 Los Angeles, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, sesler.

Transformers (2007), Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü (2011), Transformers: Yenilenlerin İntikamı (2009), Son Kalan (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ekim 1970
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.73 m
9.7 (3 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Müzik    
2024 Animasyon Müzik 5.7 1,594

DC Süper Evciller Takımı
2022 52 Animasyon Müzik 7.1 76,049
2021 51 Aksiyon Müzik 6.3 320,592

Durdurulamaz Güç
2020 50 Aksiyon Müzik 5.7 85,408
2020 50 Aksiyon Müzik 6.2 98,395

Gökdelen
2018 48 Aksiyon Müzik 5.8 135,115
2018 48 Aksiyon Müzik 5.4 33,406

Transformers 5: Son Şövalye
2017 47 Aksiyon Müzik 5.2 170,022
2016 46 Belgesel Oyuncu 7.5 4,890

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 46 Dram Müzik 7.1 183,768

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 46 Aksiyon Müzik 5.9 100,368
2016 46 Aksiyon Müzik 6.2 52,322
2016 46 Kısa Metraj Müzik 5.8 145
2015 Komedi Müzik 7.6 8,049

Son Cadı Avcısı
2015 45 Aksiyon Müzik 5.9 110,304

Transformers: Kayıp Çağ
2014 44 Aksiyon Müzik 5.6 332,834
2014 Aksiyon Müzik 7.4 64,200
2014 44 Kısa Metraj Müzik 6.5 193
2014 44 Kısa Metraj Müzik 6.2 195

Son Kalan
2013 43 Aksiyon Müzik 7.5 307,988

Uzay Oyunları
2013 43 Aksiyon Müzik 6.6 255,264

Zor Kazanç
2013 43 Aksiyon Müzik 6.4 230,701

Suç Çetesi
2013 43 Aksiyon Müzik 6.7 223,242
2013 43 Suç Müzik 4.2 311

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 42 Aksiyon Müzik 5.8 258,323
2011 41 Aksiyon Müzik 7.7 791
2011 Aksiyon Müzik 8.5 5,118

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 41 Aksiyon Müzik 6.2 433,793

Kafadar Prensler
2011 41 Macera Müzik 5.5 104,677
2010 Aksiyon Müzik 8.1 924

Elm Sokağında Kabus
2010 40 Korku Müzik 5.2 107,946
2010 Aksiyon Müzik 7.3 1,918

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 39 Aksiyon Müzik 6.0 430,291

13. Gün
2009 39 Korku Müzik 5.5 117,475
2008 Aksiyon Müzik 8.7 5,966
2007 37 Aksiyon Müzik 7.0 678,127
2007 Aksiyon Müzik 8.1 2,153

Otostopçu
2007 37 Aksiyon Müzik
Müzik
5.6 45,467

Canavar Savaşları
2007 37 Aksiyon Müzik
Müzik
3.5 25,423

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 36 Korku Müzik 5.8 77,534

Dehşet Sokağı (II)
2005 35 Dram Müzik 5.9 117,710
2005 Aksiyon Müzik 7.2 5,944

Ada
2005 35 Aksiyon Müzik
Müzik
6.8 328,572
2005 Aksiyon Müzik 7.4 809

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Müzik 7.6 140,575

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 34 Aksiyon Müzik 7.2 179,156

Buhar Çocuk
2004 34 Animasyon Müzik 6.8 18,784

Teksas Katliamı
2003 33 Korku Müzik 6.2 152,955

Güneşin Gözyaşları
2003 33 Aksiyon Müzik 6.6 131,070

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 33 Aksiyon Müzik 8.1 1,217,462

Çılgın İkili 2
2003 33 Aksiyon Müzik 6.6 270,596
2003 Dram Müzik
Müzik
5.9 363
2003 Dram Müzik 8.4 481
2003 33 Aksiyon 6.4 28,181

Bağdat'tan Canlı Yayın
2002 32 Dram Müzik 7.2 4,827
2002 32 Kısa Metraj Müzik 7.2 5,183

Özgür Ruh
2002 32 Animasyon Müzik 7.2 86,022
2001 31 Aksiyon Müzik 6.2 353,334
2001 31 Suç Müzik 6.8 294,521

Tavuklar Firarda
2000 30 Animasyon Müzik 7.1 213,101

Kaplan Tigger
2000 30 Animasyon Müzik 6.3 20,441

Harold Smith'e Ne Oldu?
1999 29 Komedi Müzik 6.4 1,274

Okulda
1999 29 Dram Müzik 6.0 3,962

Gün Batımından Şafağa 3
1999 29 Korku Müzik 4.8 12,669
1999 29 Komedi Müzik 6.2 1,427

Adaletin Dengesi
1999 29 Dram Müzik 5.9 564

Devlet Düşmanı
1998 28 Aksiyon Müzik 7.3 260,071

Karınca Z
1998 28 Animasyon Müzik 6.5 164,544
1998 28 Aksiyon Müzik 6.7 452,695

Katiller
1998 28 Aksiyon Sesler 6.1 30,631

Yalancı
1997 27 Suç Müzik 6.5 7,073

Minik Kahramanlar
1997 27 Komedi Müzik 5.9 23,693

Smilla Ve Karlar
1997 27 Aksiyon Müzik 6.3 15,259
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film