Giriş Kayıt
Hideaki Itô

Hideaki Itô (49)


Oyuncu

Hideaki Itô, 03 Ağustos 1975 Gifu, Japonya doğumlu oyuncu.

Düello (2007), Ağaç İşi! (2014), Shura Yukihime (2001), 22-nenme no kokuhaku: Watashi ga satsujinhan desu (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1975
Doğum Yeri: Gifu, Japonya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.81 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 48 Aksiyon Oyuncu 5.1 165
2023 48 Dram Oyuncu    
2022 Suç Oyuncu 8.0 48,146
2021 Dram Oyuncu    
2021 Belgesel Oyuncu 8.7 49
2020 45 Aksiyon Oyuncu 4.7 8,188
2020 45 Oyuncu    
2017 42 Dram Oyuncu 6.8 2,236
2017 42 Dram Oyuncu 6.6 388
2017 42 Dram Oyuncu 6.8 274
2016 41 Aksiyon Oyuncu 4.7 3,402
2016 Gerilim Oyuncu 7.4 489
2015 Dram Oyuncu 7.3 18
2015 Dram Oyuncu 7.7 740
2014 39 Gizem Oyuncu 6.1 498
2014 39 Korku Oyuncu 6.1 1,614
2014 Gizem Oyuncu 7.2 7

Ağaç İşi!
2014 39 Komedi Oyuncu 7.5 3,821
2013 38 Komedi Oyuncu 5.8 173
2013 38 Gizem Oyuncu 6.3 486

Şeytanın Dersi
2012 37 Gerilim Oyuncu 6.6 6,847
2012 Dram Oyuncu 6.3 87
2012 37 Aksiyon Oyuncu 6.5 320
2011 36 Dram Oyuncu 6.1 140
2010 35 Dram Oyuncu 5.9 215
2009 34 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,122
2009 Dram Oyuncu 7.3 1,360
2008 33 Aksiyon Oyuncu 5.4 286

Düello
2007 32 Aksiyon Oyuncu 6.1 15,893
2006 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 288
2006 Oyuncu 8.6 12
2005 Dram Oyuncu 7.7 62
2005 30 Romantik Oyuncu 6.4 149
2004 29 Aksiyon Oyuncu 6.2 367
2003 28 Aksiyon Oyuncu 6.0 599
2003 28 Dram Oyuncu 7.4 5,387
2002 Oyuncu    
2001 26 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,087
2001 26 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,569
2001 Dram Oyuncu    
2000 25 Aksiyon Oyuncu 6.5 83
2000 25 Korku Oyuncu 6.2 543
1999 24 Dram Oyuncu 6.8 789
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film