Giriş Kayıt
Sadi Isilay

Sadi Isilay (70)


Müzisyen, Oyuncu

Sadi Isilay, 05 Şubat 1899 Constantinople, Osmanlı İmparatorluğu [bugünkü Istanbul, Türkiye] doğumlu müzisyen, oyuncu.

Vurun kahpeye (1949) yapımıyla biliniyor.

Sadi Isilay, 11 Mart 1969 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Şubat 1899
Ölüm Tarihi: 11 Mart 1969
Doğum Yeri: Constantinople, Osmanlı İmparatorluğu [bugünkü Istanbul, Türkiye]
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 54 Dram Müzik 7.5 153
1953 54 Dram Müzik    
1952 53 Dram Müzik    
1950 51 Komedi Oyuncu 5.3 25
1949 50 Dram Müzik 6.2 211
1948 49 Dram Müzik    
1947 48 Dram Müzik    
1947 48 Dram Müzik 8.6 8
1947 48 Dram Müzik    
1946 47 Suç Müzik    
1945 46 Macera Müzik 6.8 23
1944 45 Dram Müzik 6.0 12
1943 44 Dram Müzik 5.9 16
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024