Giriş Kayıt
Tetsuo Ishidate

Tetsuo Ishidate (64)


Oyuncu

Tetsuo Ishidate, 31 Temmuz 1942 Yokosuka, Japonya doğumlu oyuncu.

Kimi ga wakamono nara (1970) yapımıyla biliniyor.

Tetsuo Ishidate, 01 Haziran 2007 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 31 Temmuz 1942
Ölüm Tarihi: 01 Haziran 2007
Doğum Yeri: Yokosuka, Japonya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 62 Aksiyon Oyuncu 7.5 71
2004 Oyuncu    
1970 28 Dram Oyuncu 6.8 243
1966 24 Dram Oyuncu 7.3 432
1964 22 Dram Oyuncu 7.6 536
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film