Giriş Kayıt
Çetin Ipekkaya

Çetin Ipekkaya (79)


Oyuncu

Çetin Ipekkaya, 15 Nisan 1937 Diyarbakir, Diyarbakir, Southeastern Anatolia, Türkiye doğumlu oyuncu.

Memo (2012) yapımıyla biliniyor.

Çetin Ipekkaya, 24 Nisan 2016 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Nisan 1937
Ölüm Tarihi: 24 Nisan 2016
Doğum Yeri: Diyarbakir, Diyarbakir, Southeastern Anatolia, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Cetin Ipekkaya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 78 Komedi Oyuncu 5.4 698

Hekim
2013 76 Macera Oyuncu 7.2 33,295

Evet, İstiyorum!
2008 71 Komedi Oyuncu 6.6 410
1998 Suç Oyuncu 7.9 196
1994 Suç Oyuncu 7.1 115
1985 Dram Oyuncu 4.7 633
1980 43 Dram Oyuncu 7.4 251
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,780) The 100 (1,688) 13 Reasons Why (1,225) Yellowstone (1,218) Fear the Walking Dead (1,140) Preacher (1,118) Euphoria (1,095) La casa de papel (1,083) Legion (1,008) Mindhunter (939)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019