Giriş Kayıt
Çetin İnanç

Çetin İnanç (81)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Çetin İnanç, 12 Eylül 1941 Ankara, Türkiye doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı, yönetmen asistanı.

Dünyayı Kurtaran Adam (1982) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Eylül 1941
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Burcu: Başak
7.0 (3 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Motör: Kopya Kültürü ve Popüler Türk Sineması
2014 73 Belgesel Oyuncu 7.8 492
2002 61 Macera Yönetmen 5.6 67
1993 Yönetmen 5.3 17
1993 Yönetmen    
1992 Yönetmen 4.8 31

Rambo
1986 45 Aksiyon Senarist
Yönetmen
3.6 453
1986 45 Aksiyon Senarist
Yönetmen
4.9 14
1985 44 Yönetmen
Senarist
4.3 76
1985 44 Dram Yönetmen 5.1 8
1984 43 Yönetmen 5.0 71
1984 43 Yönetmen 4.2 50
1984 43 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.4 582
1984 43 Yönetmen
Senarist
5.7 31
1983 42 Macera Senarist
Yönetmen
5.2 88
1983 42 Yönetmen 4.4 374
1983 42 Yönetmen
Senarist
4.0 123
1983 42 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.2 208
1983 42 Aksiyon Yönetmen 5.1 67
1982 41 Aksiyon Yönetmen 4.4 7,801
1982 41 Yönetmen 5.0 21
1982 41 Yönetmen 5.6 233
1982 41 Yönetmen 4.8 47
1981 40 Yönetmen 4.8 69
1981 40 Yönetmen 3.6 7
1979 38 Yönetmen
Senarist
2.5 12
1975 34 Komedi Yönetmen 5.0 28
1975 34 Macera Yönetmen    
1974 33 Yönetmen
Yapımcı
   
1973 32 Macera Yönetmen 4.7 12
1972 31 Macera Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
1972 31 Yönetmen
Senarist
5.7 18
1972 31 Yönetmen    
1972 31 Macera Yönetmen    
1971 30 Macera Yönetmen
Senarist
   
1970 Western Yönetmen
Senarist
5.5 40
1970 29 Macera Yönetmen
Senarist
   
1970 29 Macera Yönetmen
Senarist
5.3 13
1970 29 Macera Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.7 13
1970 29 Yapımcı    
1969 28 Macera Yönetmen 5.5 59
1969 28 Macera Yönetmen
Senarist
6.1 18
1969 28 Macera Yönetmen
Senarist
6.2 10
1969 28 Dram Yönetmen
Senarist
6.8 11
1969 28 Macera Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.2 22
1969 28 Macera Yönetmen
Senarist
   
1969 28 Dram Yönetmen
Senarist
   
1968 27 Macera Yönetmen
Senarist
5.9 35
1968 27 Macera Senarist 4.8 37
1968 27 Macera Yönetmen
Senarist
3.5 10
1967 26 Bilim-Kurgu Senarist 5.2 122
1967 26 Macera Yönetmen Asistanı
Senarist
5.9 269
1966 25 Yönetmen Asistanı 6.5 54
1964 23 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.1 18
1963 22 Macera Yönetmen Asistanı 7.1 105
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023