Giriş Kayıt
Sabrina Impacciatore

Sabrina Impacciatore (56)


Oyuncu

Sabrina Impacciatore, 29 Mart 1968 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

N (Io e Napoleone) (2006), Amiche da morire (2013), (2021) The White Lotus (2021), (2001) Son Öpücük (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Mart 1968
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Koç
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 54 Dram Oyuncu 6.7 236
2021 53 Komedi Oyuncu 5.7 45
2021 53 Komedi Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu 7.9 187,354
2018 50 Komedi Oyuncu 6.1 3,295
2017 49 Komedi Oyuncu 5.9 387
2015 47 Komedi Oyuncu 6.2 2,222
2014 46 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 45 Komedi Oyuncu 6.2 917
2012 44 Komedi Oyuncu 5.6 481
2012 44 Komedi Oyuncu 6.0 90
2010 42 Dram Oyuncu 5.9 1,941
2009 Komedi Oyuncu 5.7 32
2008 Dram Oyuncu 6.1 31
2006 38 Komedi Oyuncu 6.2 1,451
2005 37 Belgesel Oyuncu 7.1 944
2005 37 Komedi Oyuncu 6.3 3,732

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 36 Dram Oyuncu 7.2 251,736

Roma İnsanları
2003 35 Komedi Oyuncu 6.3 487
2002 34 Oyuncu 6.3 13

Son Öpücük
2001 33 Komedi Oyuncu 6.9 8,794

Unfair Competition
2001 33 Dram Oyuncu 6.9 1,574
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film