Giriş Kayıt
Kazuko Imai

Kazuko Imai (79)


Oyuncu

Kazuko Imai, 12 Aralık 1932 Setagaya, Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

"Daitokai - tatakai no hibi" (1976) yapımıyla biliniyor.

Kazuko Imai, 14 Ekim 2012 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 12 Aralık 1932
Ölüm Tarihi: 14 Ekim 2012
Doğum Yeri: Setagaya, Tokyo, Japonya
Burcu: Yay
Boyu: 1.58 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tıbbi Kayıtlar
2011 79 Dram Oyuncu 5.9 177
2011 Dram Oyuncu 7.0 43
1995 63 Dram Oyuncu 7.8 985
1981 49 Biyografi Oyuncu 6.5 466
1974 42 Suç Oyuncu 7.3 1,550

Rika Seks Ve Karate
1972 40 Aksiyon Oyuncu 6.2 261
1970 38 Animasyon Oyuncu 6.0 866
1965 33 Dram Oyuncu 7.3 1,616
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film