Giriş Kayıt
Tadao Ikeda

Tadao Ikeda


Senarist

Tadao Ikeda, senarist.

Dalgalanan Otlar (1959), Hitori musuko (1936), Dalgalanan Otlar Hikayesi (1934), Bir Baba Vardı (1942) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dalgalanan Otlar
1959 Dram Senarist 8.0 6,383
1947 Senarist 6.5 16

The Record Of A Tenement Gentleman
1947 Dram Senarist 7.8 1,557
1944 Dram Senarist 6.6 245

Bir Baba Vardı
1942 Dram Senarist 7.7 2,133
1941 Dram Senarist 7.5 947
1937 Dram Senarist 6.3 21
1936 Dram Senarist 7.8 2,751
1935 Dram Senarist 7.7 1,143

Dalgalanan Otlar Hikayesi
1934 Dram Senarist 7.8 2,648
1934 Dram Senarist 6.6 347
1933 Dram Senarist 7.1 396

Passing Fancy
1933 Dram Senarist 7.4 1,148
1933 Dram Senarist 7.1 584
1933 Animasyon Senarist    
1933 Dram Senarist 7.1 699
1931 Senarist    
1930 Romantik Senarist 6.5 435
1929 Komedi Senarist 6.3 413
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019