Giriş Kayıt
Alberto Iglesias

Alberto Iglesias


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Alberto Iglesias, Donostia-San Sebastián, Guipúzcoa, País Vasco, İspanya doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Köstebek (2011), İçinde Yaşadığım Deri (2011), Arka Bahçe (2005), Göç: Tanrılar ve Krallar (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Donostia-San Sebastián, Guipúzcoa, País Vasco, İspanya
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Biyografi Müzik    
2023 Kısa Metraj Müzik 6.4 3,418
2022 Oyuncu 4.2 544

Paralel Anneler
2021 Dram Müzik 7.1 18,434
2021 Dram Müzik 7.1 2,290
2020 Kısa Metraj Müzik 6.4 426

Acı ve Zafer
2019 Dram Müzik 7.5 63,049
2018 Biyografi Müzik 6.9 2,296

Herkes Biliyor
2018 Suç Müzik 6.9 38,044
2018 Müzik 6.9 3,353

Zirve
2017 Dram Müzik 6.0 4,272
2016 Dram Müzik
Müzik
7.1 33,886
2016 Belgesel Müzik 5.5 119
2016 Belgesel Müzik    
2015 Dram Müzik
Müzik
6.4 4,738

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Müzik 6.0 179,065

Ocak Ayının İki Yüzü
2014 Romantik Müzik 6.2 33,621

Aklımı Oynatacağım
2013 Komedi Müzik
Müzik
5.6 24,738

Pamuk Prenses
2012 Dram 7.5 11,629

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.1 1,972

Köstebek
2011 Dram Müzik
Müzik
7.0 212,301

İçinde Yaşadığım Deri
2011 Gerilim Müzik
Müzik
7.6 165,604

Şeytanın Yüzü
2011 Dram Müzik 5.8 4,122

Jose ve Pilar
2010 Belgesel 8.2 2,489

Yağmuru Bile
2010 Dram Müzik
Müzik
7.4 14,210

Kırık Kucaklaşmalar
2009 Dram Müzik
Müzik
7.2 42,654

Che
2008 Biyografi Müzik
Müzik
6.8 35,023

Che: Birinci Bölüm
2008 Biyografi Müzik
Müzik
7.1 47,921

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Müzik 7.6 82,509
2007 Belgesel Oyuncu 8.5 10

Dönüş
2006 Komedi Müzik
Müzik
7.6 107,391
2006 Müzik Oyuncu 6.8 1,224

Arka Bahçe
2005 Dram Müzik
Müzik
7.4 148,372

Kötü Eğitim
2004 Suç Müzik
Müzik
7.4 63,369

Gözlerimi De Al
2003 Dram Müzik 7.4 7,469

Son Efsane - Comandante
2003 Belgesel Müzik 6.9 3,895
2002 Dram Müzik 6.8 6,874

Konuş Onunla
2002 Dram Müzik
Müzik
7.9 117,421

Seks ve Lucia
2001 Dram Müzik 7.0 38,691

Annem Hakkında Her Şey
1999 Dram Müzik
Müzik
7.8 102,769

Kutup Çizgisi Aşıkları
1998 Dram Müzik 7.6 20,199

Çıplak Ten
1997 Dram Müzik
Müzik
7.3 33,672
1997 Dram Müzik 6.6 1,461

Toprak
1996 Dram Müzik 7.3 4,035

Sırrımın Çiçeği
1995 Dram Müzik
Müzik
7.0 12,753

Kırmızı Sincap
1993 Komedi Müzik 7.1 4,838

İntikam Ateşi
1993 Dram Müzik 6.0 1,014

İnekler
1992 Dram Müzik
Müzik
7.1 3,929
1991 News Oyuncu 7.0 335
1988 Kısa Metraj Müzik 6.3 39
1987 Kısa Metraj Müzik 5.4 48
1984 Macera Müzik 5.5 66
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024