Giriş Kayıt
Christiane Hörbiger

Christiane Hörbiger (85)


Oyuncu

Christiane Hörbiger, 13 Ekim 1938 Vienna, Avusturya doğumlu oyuncu.

Julia - Eine ungewöhnliche Frau (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1938
Doğum Yeri: Vienna, Avusturya
Diğer Bir İsmi: Christiane Horbiger | Christl Hörbiger | Christian
Burcu: Terazi
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu 5.9 209
2013 Komedi Oyuncu 6.3 59

Büyükanne Kuralları
2012 74 Oyuncu 5.3 78
2008 Talk-Show Oyuncu 4.3 217
2006 68 Komedi Oyuncu 5.3 535
2001 63 Komedi Oyuncu 6.4 160
1999 Oyuncu 6.4 46
1998 Suç Oyuncu 6.6 1,865
1994 56 Komedi Oyuncu 6.1 126
1993 Dram Oyuncu 3.8 288
1992 54 Komedi Oyuncu 7.2 4,053
1977 Suç Oyuncu 6.3 779
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film