Giriş Kayıt
Diana Hyland

Diana Hyland (87)


Oyuncu

Joan Diana Gentner, 25 Ocak 1936 Cleveland Heights, Ohio, ABD doğumlu oyuncu.

1969 yılının Nisan ayında Joseph Goodson ile evlendi. 8 yılın ardından 1977 yılının Mart ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Gerçek İsmi: Joan Diana Gentner
Doğum Tarihi: 25 Ocak 1936
Doğum Yeri: Cleveland Heights, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Diana Gentner | Diane Gentner
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Oyuncu 6.6 3,286
1976 40 Dram Oyuncu 5.8 5,138

Tıp Merkezi
1976 Dram Oyuncu 7.1 790
1970 Dram Oyuncu 5.5 260
1969 Dram Oyuncu 7.0 1,653

Takip
1966 30 Dram Oyuncu 7.1 12,287
1966 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,061
1966 30 Western Oyuncu 6.5 258
1965 Dram Oyuncu 7.4 1,165
1964 28 Dram Oyuncu 6.6 166

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 4,263
1962 Suç Oyuncu 8.5 4,768
1961 Dram Oyuncu 7.1 590
1961 Dram Oyuncu 7.0 895
1959 Komedi Oyuncu 7.2 73
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023